Milletvekili Aday Adayları Ortaya Çıkmaya Başladı

Milletvekili Aday Adayları Ortaya Çıkmaya Başladı

Bir çok Kamu Kurumunda üst düzeybürokrat olarak görev yapan, Orhan Nesip Kesemen, yapılacak Milletvekilliği seçiminde, İYİ partiden...

A+A-

Bir çok Kamu Kurumunda üst düzey bürokrat olarak görev yapan, son olarak Sağlık Bakanlığı Bakanlık Müşavirliğinden emekli olan Orhan Nesip Kesemen, yapılacak olan Milletvekilliği seçiminde, İYİ partiden Iğdır milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

Kesemen adaylığı ile alakalı "Uzun yıllardır Ankara’da olmama rağmen, sürekli olarak Iğdırlı hemşerilerim ile diyalog halinde olduğum gibi , sık sıkta Iğdır a gelip gittim.

Kesemen yaptığı açıklamada şöyle dedi: “Ankara bürokrasisini yakinen bilen biriyim. Iğdır’la bağımı hiç koparmadım. Ankara’ya gelen her hemşerilerime bir şekilde faydalı olmaya gayret ettim.  

Gerek İş-Kur Ankara İl Müdürü olarak, ( 8 yıl ) gerekse Sağlık Bakanlığında Daire Başkanı, Genel Müdür Yardımcısı , Genel Müdür vekilliği görevlerinde bulunduğumda, görev yaptığım kurumlarla birlikte, bir çok kurumda çevremi kullanarak Iğdır ve Iğdırlı Hemşerilerime hizmet ettim. Şu an emekli olmama rağmen halen hizmetlerime devam etmekteyim.  

Siyasi gelişmeleri yakinen takip ediyorum. Bu süreçte  Iğdır’a daha faydalı olacağımı düşündüğüm için İYİ Parti’den Iğdır Milletvekili aday adaylığımı açıklamış bulunuyorum. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur ve şehrimize, şehrimizin insanlarına faydalı hizmetler yaparız.” Dedi.

Orhan Nesip Kesemen’in İYİ partiden siyasete gireceğini açıklaması vatandaşlar arasında memnunlukla karşılandı. Vatandaşlar, “Nesip beyi yıllardır tanıyoruz. Ankara’da kimin işi olsa yardımcı oluyor. Herkesin işine yarıyor. Ankara’da çevresi iyi aday gösterilirse biz oyumuzu Nesip beye vereceğiz. Partiler bizim için ikinci planda. Iğdır’a hizmet edecek Orhan Nesip Kesemen beydir.”dediler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.