Milletvekili Şahin Tin’den 12 Eylül çıkışı

Milletvekili Şahin Tin’den 12 Eylül çıkışı

Ak Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin 12 Eylül 1980 darbesi münasebeti ile bir açıklamada bulundu.

A+A-

Türkiye Cumhuriyeti tarihinde 12 Eylül Darbesi diye de adlandırılan askeri ihtilalin üzerinden tam 38 sene geçti. Ama yaşanan acılar ve masum yere asılan gençler, şehitler asla unutulmadı. Kenan Evren’in " İdamları imzalarken elim bile titremedi " sözleri ise akıllara kazanıp kaldı. 12 Eylül darbesi ile alakalı Ak Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin tarafından bir açıklama geldi. Şahin Tin açıklamasını sosyal medya aracılığı ile yaptı.

38 sene evvel Türkiye’nin üstüne kara bir bulut gibi çökmüş olan ve binlerce gencin şehadete ermesinine ve ölmesine sebep olan kanlı  12 Eylül darbesinin yıl dönümünde yaptığı paylaşımla dikkatleri çeken Ak Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin  sosyal medya hesabından “Eylüllerde ölmedik, Eylüllerde doğduk… Ülkücüler vardı hani dar ağacında ölümü korkutan” şekinde bir paylaşım yaptı.

Milli İradeye darbe vuruldu. Bir o yandan bir bu yandan diyerek sağ sol ayrımı yapılmadan nice masum genç vatan evladı idam sehpalarında ülküleri uğruna can verdi. Asla Unutmayacağız.

Pek Çok Masum Can Verdi

Açıklamada milli İradeye darbe vurulduğunu dile getiren Ak Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, bir o taraftan bir bu taraftan diyerek sağ sol ayrımı yapılmaksızın pek çok masum gencin, vatan evladının idam sehpalarında ülküleri uğruna can verdiklerini ve onların asla unutulmayacağını dile getirdi. Ve şehitleri rahmet ve tazim ile yad ettiğini sözlerine ekledi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.