Milletvekili Şahin Tin’den O Sergiye Sert Tepki;

Milletvekili Şahin Tin’den O Sergiye Sert Tepki;

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Avrupa Parlamentosunda terör örgütü sergisi açılmasını sert bir dille kınadı. Şahin Tin; “Dünya’da terör eylemleriyle masum insanları katleden bir anlayışa kucak açmak ikiyüzlülüktür. Avrupa Parlamentosunun bu tutu

A+A-

 AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Brüksel’deki Avrupa Parlamentosu’nda terör örgütü PKK’nın elebaşı Abdullah Öcalan ve PYD üyesi teröristleri gösteren fotoğraf sergisinin açılmasını sert bir dille kınadı.

 

Milletvekili Şahin Tin “Avrupa Parlamentosunun terörü teşvik eden bir tutumla böylesi deli saçması bir sergiyi yapıyor olması asla kabul edilemez. Kalleşçe planlarla masum insanların hayatına kasteden terörist zihniyetlerin ve onun uzantılarının propagandasını yapan hiçbir tutum kabul edilebilir değildir. Avrupa Parlamentosu bu tutumuyla ikiyüzlü davranarak, ilkesizliğini ve terörist anlayışlara kucak açtığını bir kez daha Dünya’ya ilan etmiştir. Barış, huzur ve istikrarın tehdit unsuru olan terör örgütlerinin Avrupa Parlamentosunda rahatlıkla terör propagandası yapıyor olması son derece manidar ve endişe vericidir. Küresel bir terör tehdidiyle insanlık ve birçok ülke mücadele ederken, alçakça katliamlar yaparak masum insanların hayatına göz diken terör örgütlerine Avrupalı bazı siyasi aktörlerin kucak açması ve terör odaklarıyla kol kola yürümesi asla kabul edilemez. Ülke olarak teröre ve destekçilerine karşı tavrımız nettir ve değişmeyecektir. Her kim hangi terör odağıyla hareket ediyorsa etsin bilmelidir ki o terör örgütünün karanlığında boğulmaya mahkûmdur” dedi.

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.