Milletvekili Tin’den Teşkilatlara Çağrı

Milletvekili Tin’den Teşkilatlara Çağrı

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Pamukkale ilçe teşkilatının düzenlediği mahalle başkanları toplantısında partililere “Referanduma hazır olun” çağrısı yaptı. Partili Cumhurbaşkanlığı sistemi için yapılacak halk oylamasının Türkiye için tarihi önem

A+A-

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, AK Parti Pamukkale ilçe teşkilatının düzenlediği mahalle başkanları toplantısına katıldı. İlçe Başkanı Hasan Aracı’nın konuşmasının ardından mahalle başkanlarının taleplerini dinleyen Milletvekili Şahin Tin, yaptığı konuşmada teşkilatların omurgasını mahalle teşkilatlarının oluşturduğunu ifade etti.

AK Parti’nin kurulduğu ilk günden bugüne her verdiği sözünü tuttuğuna işaret eden Milletvekili Şahin Tin; “AK Parti olarak milletimizin güvenine layık olabilmek için var gücümüzle çalıştık. Milletimize verdiğimiz her sözü gece gündüz demeden çalışarak yerine getirmenin gayretinde olduk. Ülkelerde liderleri yetiştiren ve büyüten Milletin gücüdür. Bunun en net örneğini 15 Temmuz’da gördük. O gece milletimiz, bayrağına, milletine, liderine ve en önemlisi geleceğine sahip çıkmak için çıplak yumruğuyla tankların, tüfeklerin, topların ve savaş uçaklarının karşında cesurca durdu. 15 Temmuz bir millet destanıdır. Bu bir milletin memleketine duyduğu içten ve samimi bir sevdadır. Cumhurbaşkanımız 17/25 Aralık sürecinden sonra paralel yapılanmayla ilgili mücadelesini başlattı. Ancak milletimizin kafalarını çeşitli gerekçelerle bulandıran hainler, çeşitli algılar üreterek bu vatan hainlerinin davranışlarını marifetmiş gibi göstermeye çalıştırlar. Bu milleti artık kimsenin kandırmasına müsaade etmeyeceğiz. Devletimiz gereken her türlü tedbirleri alarak bu hainlere hak ettikleri cezayı veriyor. Ne kadar saldırırlarsa saldırsınlar milletimiz artık gerçekleri gördü. Millet olarak artık bundan sonra duruşumuzu ve savunma stratejimizi ona göre belirlememiz gerekiyor” dedi.

REFERANDUM TARİHİ BİR ADIMDIR

Türkiye’nin Partili Cumhurbaşkanlığı Sistemi ile yoluna devam etmesinin artık bir zorunluluk haline geldiğini belirten Şahin Tin, “Önümüzde bir referandum süreci var. Bu referandum milletimizin geleceğe sağlam ve emin adımlarla ilerlemesi için atılacak olan tarihi bir adım olacaktır. Teşkilatlar olarak diri olmaya iri olmaya ve hep birlikte olmaya, ülkemizin geleceğini birlikte daha güçlü kılmaya var gücümüzle gayret edeceğiz. Parlamenter sisteme bakıldığında 93 yılda ortalama her bir buçuk yılda bir hükümet kurulmuş ve güçlü iktidarlar oluşmamıştır. Bugün bakıldığında 65. Hükümetimiz görev başında. Bu tablo gösteriyor ki yıllar boyu siyasi istikrarsızlıklarla bizi zor bir yolculuğa itmişler. Oysa Başkanlık sistemiyle ya da partili cumhurbaşkanlığı sistemiyle yönetilen bir ülke olsaydık bugün daha 24. Başkan görev başında olacaktı. Artık darbe anayasasıyla bu millet yönetilsin istemiyoruz. Yeni bir yönetim anlayışıyla milletimizin kendi kaderini kendisi belirlesin istiyoruz. Başkanlık sisteminde huzur ve istikrarın ayak seslerini hep birlikte daha güçlü hissedeceğiz” dedi.

HALKA İYİ ANLATMALIYIZ

Partili Cumhurbaşkanlığı sistemi ile ilgili kamuoyunda olumsuz bir algı oluşturulmaya çalışıldığını ifade eden Şahin Tin, referanduma giden süreçte teşkilat mensuplarına önemli görev düştüğünü belirterek, “ Herkes müsterih olsun. Kimsenin bizi bölmeye ve parçalamaya gücü yetmez ve buna da müsaade etmeyeceğiz. Eyalet sistemi gibi söylemlerle milletimizin kafasını karıştırmalarına ve gerçekleri çarpıtmalarına da müsaade etmeyeceğiz. Bu konuda parti teşkilatlarımıza büyük görev düşüyor. Başkanlık sistemini halkımıza çok iyi anlatmalıyız. Sahnelenmek istenen kötü senaryoları ve oyunları bozmalıyız” dedi.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.