Milli kadrolar MHP’de

Milli kadrolar MHP’de

Milliyetçi Hareket Partisi Denizli Milletvekili Adayı Mehmet Uz, Türkiye’nin çözüm bekleyen en önemli sorununun terör öldüğünü söyledi. Uz, terörü ortadan kaldıracak “Milli” kadroların da MHP’de olduğunu ifade etti.

A+A-

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli 3. Sıra Milletvekili Adayı Mehmet Uz, Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde basın mensupları ile bir araya geldi. Basın mensuplarının gündeme dair sorularını yanıtlayan Uz, Türkiye’nin acil çözüm bekleyen öncelikli sorununun terör olduğunu söyledi. Uz, “Türkiye hiç olmadığı kadar terör belasıyla karşı karşıyadır. Bir an önce bu sorunun çözümü gerekmektedir. Bunun için terörle müzakere değil, mücadele eden bir iradenin iktidar olması gerekiyor. Bu iradeyi ortaya koyabilecek yegane parti ise Milliyetçi Hareket Partisi’dir” dedi.

Kendisinin de bir işadamı olduğunu ve ekonomideki bozulmanın iş dünyasındaki etkilerini gördüğünü belirten Uz,  1 Kasım seçimlerinin ülkenin geleceği açısından büyük önem taşıdığını, Milliyetçi Hareket Partisi’nin milli kadrolarının işbaşına gelmesi gerektiğini ifade etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.