Minik Başkan'ın İlk Talimatı Beğenildi

Minik Başkan'ın İlk Talimatı Beğenildi

Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebeti ile Hakimiyet İlkokulu Müdürü, öğretmenleri, öğrencileri ve velilerini makamında ağırladı.

A+A-

Öğrencilerden İrem Akyel, çocuklar namına Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol’a yaptığı hizmetlerden ve güzel projeler sebebi ile teşekkür edip çiçek sunumunda bulundu.

Belediye Başkanı Akyol, günün anlam ve önemi ile alakalı kısa bir sohbetten sonra 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile koltuğunu Hakimiyet İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Mehmet Irmak’a devretti.

İlk Talimat Verildi

23 Nisan Başkanı Mehmet Irmak masal parkının oluşturulmasını ilk talimatı olarak verdi. Konu ile alakalı talimatı Park Bahçe Müdürlüğü ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bizzat Başkan Irmak’tan aldılar. Bunun yanında Dünya Çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında Tavas’ta da olması gerektiğini bunun için girişimlerin olmasını talep etti.

Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, Mehmet Irmak’ın geleceğin teminatı çocuklarımız için verdiği talimatların gayet güzel ve yerinde olduğunu ve kendisine teşekkür ettiğini, Talimatları gerekli birimlerin inceleyip yerine getireceğini, kendisinin bu nazik ziyaretten dolayı öğretmenlere, öğrencilere ve ailelerine çok teşekkür ettiğini dile getirdi.

Ziyaret, Başkan Akyol’un çocuklara hediye vermesi ile sonlandı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.