Minikler Uzay Yolculuğunda...

Minikler Uzay Yolculuğunda...

ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel Denizli Okulları, ana okulu öğrencilerine uzay yolculuğu yaşattı. Minik öğrenciler uzayı daha yakından görme şansı buldu, eğlenceli saatler geçirdi.

A+A-

ODTÜ Geliştirme Vakfı Denizli Okulları İlkokul Eğitim Kampüsü'nde her yıl düzenli olarak yapılan "ODTÜ ile Uzay Yolculuğu" etkinliği ana sınıfı öğrencilerinin katılımıyla yapıldı. Etkinliğe 4-6 yaş arası 200 anaokulu öğrencisi katıldı. Minikler, Pamukkale Üniversiteli Satranç ve Akıl Oyunları (PAÜSA) Enstitüsü ile birlikte hazırlanan akıl oyunlarıyla bilişsel ve sosyal açıdan gelişimlerini sağlarken, ODTÜ Geliştirme Vakfı Denizli Okulları öğretmenleri tarafından hazırlanan farklı atölyelerdeki etkinliklerle de eğlenerek öğrenme becerilerini geliştirdi. Üç Boyutlu Eğitici Planetaryum'da anaokulu öğrencileri keyifli ve eğlenceli dakikalar geçirdi, uzay temalı atölyelerde etkinlikleri uygulamalı yaparak öğrendi.

 

Minik öğrenciler uzay yolculuğunda eğlenerek öğrenirken, velileri de "Çocuklara Sorumluluk Kazandırma Sürecinde Anne ve Babalara Düşen Görevler" konulu seminere katıldı. Miniklerin uzay yolculuğu düzenlenen kokteyl ile sona erdi.

 

Okul Müdürü Kenan Ömeroğlu, her yıl geleneksel olarak anaokulu öğrencile için düzenledikleri uzay yolculuğu etkinliğine minik öğrencilerin velileriyle yoğun ilgi gösterdiğini ve keyifli saatler geçirerek öğrendiklerini söyledi.

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.