Minikler Yoga İle Tanıştı

Minikler Yoga İle Tanıştı

Pamukkale Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Spor Yöneticiliği A.D. Spor Yönetimi Programı öğrencileri ve öğretim üyeleriyle beraber Sporda Sosyal Pazarlama Dersi çerçevesinde ‘‘Her Yerde Spor için İlk Adım’’ projesi yapıldı.

A+A-


Pamukkale Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Spor Yöneticiliği Anabilim Dalı Spor Yönetimi Programı Sporda Sosyal Pazarlama Dersi Danışmanı Dr. Öğretim Üyesi Uğur Sönmezoğlu ve öğrencileri Yusuf Can Paşa, Meltem Karaaslan, Tanay Bozdemir, Deniz Dinçsoy, Özlem Işık İnan, Fatma Nur Dikmen, İzlen Çindemir tarafından planlanmış olan ‘‘Her Yerde Spor için İlk Adım’’ projesiyle küçük yaş gruplarındaki öğrencilerin hayat kalitelerini artırmaya ve spor bilincini aşılayıp Çocuk Pilatesi ve Yoga sporunu tanıtmak hedeflendi.

İlk Deneyimleri

“Her Yerde Spor için İlk Adım” projesi çerçevesinde Denizli Ticaret Borsası İlköğretim Okulu öğretmeni Serpil Taşdemir ve 34 kişilik 4.sınıf öğrencileriyle yapılan projede çocukların pilates egzersizlerini tanımalarına yardımcı olundu. Hayatları boyunca ilk defa bu alana yönelik deneyim yaşadıkları gözlenen öğrencilerin, bu projeyle beraber pilates ve yoga sporlarına yönelik ilgilerinin artmasına katkı sağlandı.

Proje çerçevesinde ayrıca, 30 öğrenci ve öğretmen sinemaya götürülüp çocukların sinema kültürünü tanımaları da sağlandı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.