Miniklere Enerji Verimliliği Semineri

Miniklere Enerji Verimliliği Semineri

Aydem tarafından ilköğretim okulu öğrencilerine enerji verimliliği semineri yapıldı.

A+A-

Aydem, devam ettirdiği kurumsal sosyal sorumluluk projeleri çerçevesinde, “Geleceğe enerjimiz kalsın, hayatımız enerji!” sloganı ile Denizli Merkezefendi ilçesi 1200 Evler İlköğretim Okulu öğrencileri için genel müdürlük binasında enerji verimliliği semineri yaptı.

Aydem tarafından “Hayatımız Enerji” projesi çerçevesinde ilkokul öğrencilerinde ve kamuoyunda enerji verimliliği farkındalığı meydana getirmek ve gelecek nesillere sürdürülebilir bir Dünya bırakmak amacı ile organize edilen enerji verimliliği seminerlerinden bir tanesi daha gerçekleştirildi. Yapılan seminerde, öğrencilere enerji verimliliği ile alakalı bilgi verildi ve eğitici materyaller dağıtıldı.

Farkındalık Artırılıyor

Konu hakkında yapılmış olan yazılı açıklamada, toplumsal faydayı kritik bir başarı faktörü olarak gören Aydem’in, sürdürülebilirliği temel alıp kamu ihtiyaçlarına yönelik kurumsal sosyal sorumluluk çalışmalarını geliştirdiği ve geleceğin en önemli konularından bir tanesi olan enerji verimliliği ile alakalı farkındalığı artıracak çalışmalara devam ettiği bilgisine ulaşıldı.

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.