Miniklere Videoyla Seslendiler

Miniklere Videoyla Seslendiler

PAÜ’nünOkul Öncesi Eğitimi Öğrencileri, hazırlamış oldukları videoyla miniklere seslendiler.

A+A-

PAÜ Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Eğitimi Bölümü ve Okul Öncesi Topluluğu Öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızın 100. yıl kutlamaları için hazırlamış oldukları videoyla bütün çocuklara seslenip onlardan 23 Nisan’ı anlatan bir resim yapmalarını istediler.

Önceki yıllarda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, çocuklara yönelik birçok etkinlik düzenleyen PAÜ Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Eğitimi Bölümü ve Okul Öncesi Topluluğu Öğrencileri, Koronavirüs salgını nedeniyle bu yıl bir arada kutlanamayacak olan 23 Nisan Bayramı’nın 100. yıl coşkusunu evlerden hep birlikte yaşamaya davet etti.

Resim Yapacaklar

Düzenledikleri “23 Nisan Evde Kal” etkinliği için bir video hazırlayan öğrenciler, çocuklardan hayal güçlerini kullanarak 23 Nisan’ı anlatan bir resim yapmalarını ve bu yaptıkları resmi bir fotoğraf ya da video çekerek görselleri sosyal medya hesapları üzerinden kendilerine göndermelerini istedi.

“23 Nisan Evde Kal” etkinliği ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı 100. yıl kutlamaları kapsamında, bu yıl evlerden, yine hep birlikte kutlamaya davet eden öğrenciler, hayat eve sığar diyerek, virüs salgınına karşı herkesi evde kalmaya davet etti. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.