Mısıroğlu'ndan sonra bir Yunan sevdalısı daha

Mısıroğlu'ndan sonra bir Yunan sevdalısı daha

Atatürk düşmanlığı ile bilinen Fatih Tezcan, Yunanlıları öve öve bitiremedi...

A+A-

Atatürk düşmanlığı ile bilinen Fatih Tezcan, sosyal medya hesabından skandal yorumlara imza attı. Tezcan, Milli Mücadele döneminde Yunan güçlerinin İstanbul’a girmesi durumunda ezanı yasaklamayacağını, camileri samanlık yapmayacağını söyledi.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e hakaretleri ve Cumhuriyet’e düşmanlığı ile bilinen Fatih Tezcan, Twitter hesabından Cumhuriyet dönemi ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e yönelik hakaret içerikli ifadeler paylaştı.

Kurtuluş Savaşı döneminde, Atatürk yerine Yunanlıların İstanbul’a girmesi durumunda daha farklı olacağını iddia eden Tezcan, “Çünkü Yunan biliyordu ki, Kamâl’in kurduğu CHP ile birlikte İslâm İstanbul’dan çıkartılacaktı. Yunan bizzat İstanbul’a girse, yine ezanla oynayamaz, yine camileri samanlık yapamaz, yine Başbakan asamazdı. Yunan’a göre İstanbul emin ellerdeydi artık. Nasıl üzülmesinler Kamâl’e” dedi.

FETÖ’YE ‘ÖLDÜ’ DİYENLERE TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Tezcan, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’e övgü dolu tweetleri ile de biliniyor. FETÖ liderinin rahatsızlandığı dönemde ‘öldü’ gösterilmesini eleştiren Tezcan, “Fetullah Gülen’e geçmiş olsun. Hakkında ‘öldü’ yazacak kadar vicdanı kararanlara, Rabbim edep ve akl-ı selim nasip etsin” diye konuşmuştu. Tezcan'ın FETÖ'yü öven başka ifadeleri olduğu da biliniyor. 

 

fatih-tezcan-bir.jpg

fatih-tezcan-in-fetullah-gulen-sevgisi-1887113.jpgc1ugjzew8aalhwn.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum