MKM’de Duygulandıran Program

MKM’de Duygulandıran Program

Merkezefendi Belediyesi tarafından askere gidecek olan 98/4 tertip ve 373. kısa dönem asker adayları için Merkezefendi Belediyesi Kültür Merkezi’nde tören yaptı.

A+A-

Merkezefendi’de ‘Vatan İçin Gidin Sağ Salim Dönün’ uğurlama programının 3.sü yapıldı. Merkezefendi Belediyesi Kültür Merkezi’nde yapılan törene, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, asker adaylarıyla aileleri katılımda bulundu.

Uğurlama töreninde konuşma yapan Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Merkezefendi Belediyesi olarak her dönem yaptıkları güzel bir uğurlama, güzel bir birliktelik ve güzel bir istişare olduğunu, daha önce de pek çok kardeşi arkadaşımızı Merkezefendi Belediyesi olarak böyle güzel bir etkinlik ile uğurladıklarını, burada bulunanların da vatana olan borçlarını en güzel şekilde ödeyeceklerini, sonra da yine Merkezefendi’ye, Denizli’ye  ve Allah’ın izni ile sağ salim ailelerinin yanına geri döneceklerini belirtti.

Devlet Arkanızda

Askere gidecek olmanın güzel bir duygu ve heyecan olduğunu ifade eden Başkan Subaşıoğlu, Merkezefendi’yi, Denizli’yi gittikleri yerlerde, orduda temsil ediyor olmanın kendileri için son derece önemli olduğunu, gidenlerin arkasında devletin olduğunu, belediye olarak kendilerinin de arkalarında olduğunu, onun için bu törenin yapıldığını, uğurlamaktan ötürü Merkezefendi Belediyesi olarak mutlu olduklarını, hepsine Allahtan hayırlı yolculuklar dilediğini, ve hayırlı tezkereler dilediğini ifade etti.

MKM’de yapılmış olan törenin son bölümünde Başkan Subaşıoğlu asker adaylarına çantalarını verdi ve onlar ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.