Mobil Uygulamadan Meclis Canlı Yayınlandı

Mobil Uygulamadan Meclis Canlı Yayınlandı

Merkezefendi Belediyesi Ağustos Ayı Belediye Meclisi, mobil uygulama olan ‘periscope’den canlı olarak yayınlandı. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, belediye olarak teknolojik gelişmeleri yakından takip ettiklerini ifade ederek mobil uygul

A+A-

Merkezefendi Belediyesi, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdi. Ağustos ayı meclis toplantısı mobil uygulama olan ‘Periscope’den canlı olarak yayınlandı. Uygulamaya Başkan Subaşıoğlu’nun sosyal medya takipçileri de yoğun ilgi gösterirken, tebrik mesajları yağdı. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, belediye olarak teknolojik gelişmeleri yakından takip ettiklerini kaydetti.

Mobil uygulama ile yapılan canlı yayının Türkiye’de bir ilk olduğunu söyledi. Başkan Subaşıoğlu, “Ağustos ayı meclisimizi Merkezefendi Belediyesi olarak bir ilk ile başlatıyoruz. Şeffaf belediyecilik anlayışımızı meclis toplantımızda da ortaya çıkardık. Mobil uygulama olan ‘periscope’ ile Türkiye’de ilk defa bir belediye meclis toplantısı canlı olarak yayınlandı. Merkezefendi Belediyesi olarak teknoloji yatırımlarımız devam edecek” dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.