Motor Kazası Can Aldı

Motor Kazası Can Aldı

Denizli ilinin Çivril ilçesinde bağlı olan Gürpınar mahallesinde bir otomobille motosikletin karışmış olduğu kaza sonucunda 61 yaşındaki Mustafa Şahin hayatını kaybetti.

A+A-

Çivril ilçesinin Gürpınar Mahallesi Uşak Caddesi üstünde meydana gelmiş olan kazada motosikleti ile evine gitmekte olan 61 yaşındaki Mustafa Şahin önünde yoluna devam eden ve bir bayan sürücünün kullandığı ifade edilen otomobilin ani bir şekilde yön değiştirmesiyle araca vurdu.

Kafasına Ağır Darbe Aldı

Çarpmanın da etkisi ile motosikletin üstünden asfalta düşmüş olan Mustafa Şahin’e ilk müdahale çevredekiler tarafından yapıldı ve kaza yerine hemen sağlık ekipleri çağrıldı. Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptıkları incelemede Mustafa Şahin’in hayatını kaybettiği tespit edildi. Mustafa Şahin’in başına  ağır bir darbe aldığı ve öldüğü dile getirildi.

Yurt Dışında Yaşıyor

Mustafa Şahin’in cansız bedeni olay yerine gelmiş olan savcının yaptığı incelemeden sonra Çivril şehit Hilmi Öz Devlet Hastanesi morguna sevk edildi. Kazaya karışmış olan araç sürücüsü H.Ç’nin yurt dışında ikamet ettiği, tatil için memleketi Gürpınar’a geldiği ve aracın kiralık olduğu öğrenildi.

Jandarma ekiplerinin kaza ile alakalı soruşturma başlattıkları ve kazanın gerçekleştiği bölgenin bir süre trafiğe kapandığı aracın ve motorun çekilmesi ile de trafiğin yeniden açıldığı belirtildi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.