Motosiklet Bir Can Daha Aldı

Motosiklet Bir Can Daha Aldı

Yine motosiklet... Yine kaza... Merkezefendi ilçesi, Yenişehir Mahallesi üzerinde meydana gelen tek taraflı motosiklet kazasında 1 kişi yaşamını yitirdi.

A+A-

İddiaya göre, 20 B 554 plakalı motosikleti ile Yenişehir istikametinden, Servergazi istikametine seyir halindeki 21 yaşındaki Yunus Emre Özbay henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı kontrolü kaybetti. Savrulan motosiklet kaldırama çarptı ve devrildi.

Sürücü Özbay ise motosikletten düşerek ağır şekilde yaralandı. Kazaya ilk müdahaleyi diğer sürücü ve vatandaşlar yaptı. Hemen sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri kaskı olduğu için başından yara almayan ama koruyucu elbiseleri olmadığı için vücudunun farklı noktalarında kırık tespit ettiği sürüyücüye ilk müdahaleyi yaptıktan sonra hastaneye kaldırdı.

Hastane de yoğun bakıma alınan genç adam ameliyat esnasında hayatını kaybetti. Genç adamın tutkunu olduğu motosikleti ile kaza yaparak hayatını kaybetmesi başta ailesi ve sevenlerini büyük hüzne boğdu. Genç adam gözyaşları içerisinde toprağa verildi. Kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.