MSB'den askerlere telefon müjdesi

MSB'den askerlere telefon müjdesi

Milli Savunma Bakanlığı, sivilde kullanılan GSM hatlarının kısıtlı özellikteki telefonlarla kışlalarda da kullanabileceğini duyurdu

A+A-

Milli Savunma Bakanlığı, askerlerin kışlalarda kullanabilecekleri GSM hatlarıyla ilgili açıklama yaptı. MSB'den yapılan açıklamada şöyle denildi:

- Vatani görevlerini yapacak gençlerimizin dikkatine;

- Sivil hayatta kullanılan GSM hatlarını, kısıtlı özellikteki telefonları ile kışlalarda da kullanabilecekler.

- Vatani görevlerini yaparken Askercell ve Askerfone gibi kısıtlandırılmış GSM hattı kullanan Mehmetçiklerimiz için önemli düzenlemeleri hayata geçiriyoruz.

- Silah altına alınmadan önce Askercell ve Askerfone kısıtlı hatlarını kullanacak gençlerimizin ödeyecekleri maliyetten tasarruf edilmesi maksadıyla çalışma başlatılmıştır.

- Bu kapsamda; vergi muafiyeti için mevzuat değişikliği çalışmaları tamamlanıncaya kadar gençlerimizin sivil hayatta kullandıkları GSM hatlarını kısıtlı özellikteki telefonları ile kışlalarda da kullanabilmelerine imkan sağlanmıştır.

- Bunun için; gençlerimiz sivil hayatta kullandıkları GSM hatlarını ilgili GSM bayilerine müracaat ederek ücretsiz şekilde kısıtlı hatta dönüştürebilecekler.

- Vatani görevlerini tamamladıklarında da aynı yöntemle kısıtlamayı kaldırtarak GSM hatlarını eski haline döndürebilecekler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.