Muay Thai'ye PAÜ Darbesi

Muay Thai'ye PAÜ Darbesi

Pamukkale Üniversitesi Muay Thai Takımını katıldığı şampiyonada büyük bir başarıya imza attı.

A+A-

Türkiye Muay Thai Federasyonu ve Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu ortaklığında 22-27 Nisan 2018 tarihlerinde Antalya ilinde gerçekleştirilen 10. Üniversiteler Arası Muay Thai Şampiyonası’nda Pamukkale Üniversitesi Muay Thai Takımı sporcuları, takım olarak 1 birincilik, 1 ikincilik ve bireysel olarak 1 üçüncülük elde ederek büyük başarıya imza attılar.

İLK DEFA AÇIK ALANDA

Bu sene Türkiye’de ve dünyada ilk defa açık alanda, iskele üzerinde, denize sıfır bir şekilde kurulan ringlerde yapılan karşılaşmalarda 43 üniversiteden 455 sporcu mücadele etti. Pamukkale Üniversitesi’ni ise 11 sporcu temsil etti.

Müsabakalarda  takım şeklinde “Wai Kru B Division Erkek Takım” birinci ve “Wai Kru A Division Erkek Takım” ikinci olurken, bireysel dalda Pamukkale Üniversitesi sporcusu Mehmet Bahadır Top 3. oldu. PAÜ Muay Thai Takımı Antrenörü ve PAÜ Spor Bilimleri Fakültesi Rekreasyon Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Süleyman Gönülateş turnuvadan sonra yapmıl olduğu açıklamada, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ’a spora ve sporcuya vermiş olduğu önemden dolayı teşekkürlerini sundu ve yürekleri ile mücadele eden tüm sporcularını tebrik ettiğini, Pamukkale Üniversitesi’ni şampiyonada en iyi şekilde temsil etmeye çalıştıklarını ve önümüzdeki şampiyonalarda daha büyük başarılar yakalayacaklarına inandıklarını ifade etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.