Mucize Doktor 10. bölüm izle

Mucize Doktor 10. bölüm izle

Mucize Doktor 10. bölüm izle FOX TV'de. Mucize Doktor 10. bölüm full izle linki tek parça halinde FOXPlay'de. Mucize Doktor 11. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

A+A-

Mucize Doktor 10. bölüm izle FOX TV'de. Mucize Doktor 10. bölüm full izle linki tek parça halinde FOXPlay'de. Mucize Doktor 11. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Başrollerinde Taner Ölmez, Onur Tuna, Reha Özcan, Sinem Ünsal ve Hazal Türesan'ın oynadığı Mucize Doktor dizisi 10. son bölümü ile 14 Kasım 2019 Perşembe akşamında saat 20.00'da FOX TV ekranlarında olacak. Mucize Doktor son bölümünde; Doktor Ali sonunda aradığı bisiklete kavuşur. Ancak Adil bisiklet fikrine hiçte sıcak yaklaşmaz. Hastanede işler birbirine girmiştir. Doktor Ali hakkında şikayetler artınca yönetim kurulu acil olarak toplanma kararı alır.

MUCİZE DOKTOR 10. BÖLÜM ÖZETİ

Ali patolojiye alınmaktan mutsuzdur. Nazlı onu cerrahiye döndürmek için elinden geleni yapar. Ama Ferman aldığı kararın dimdik arkasında durur, Adil Hoca da başka bir şeyi amaçlayarak sessiz kalır. Bir hastanın ailesi Ali’yi ameliyatlarında isteyince beklenmedik bir cerrahiye dönme fırsatı doğar. Ancak her şeyden önce, hangi bölümde çalışırsa çalışsın, Ali’nin hayatla ilgili alması gereken bir ders vardır.

MUCİZE DOKTOR SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Ali sonunda aradığı bisikleti bulur. Ama Adil bu bisiklet fikrine hiç sıcak değildir. Hastanede işler karışıktır zaten; hakkında iki şikayet birden yapılınca yönetim kurulu acil gündemle toplanmaya karar vermiştir ve konu Ali’nin hastanedeki geleceğidir. Diğer tarafta Ferman eski bir hastasına yardım etme fırsatı yakalar ve Tanju’nun hastası da zor bir seçimle karşı karşıya kalır. Herkes pişmanlıklarıyla yüzleşirken yönetim kurulu Ali için toplanır.

MUCİZE DOKTOR SON BÖLÜM İZLE

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.