Mucizelerin Takımı Çal Garası

Mucizelerin Takımı Çal Garası

Mucizelerin Takımı Çal Garası

A+A-

Bölgesel Amatör Lig 8.Grup'ta mücadele eden Çal Belediyespor, oynadığı futbol ya da aldığı sonuçlardan çok, maçların uzatma dakikalarında attığı ya da yediği gollerle gündemde. 23 puanı bulunan Çal Garası, bu puanların 12'sini maçların uzatma dakikalarında alırken, son iki haftada da 90+3.dakikalarda yediği gollerle 4 puan kaybetti.

Denizliinternethaber.net'in haberine göre, Sökespor maçının son dakikasında gol bulan ve üç puanı kapan Çal, Yatağanspor deplasmanında golü erken buldu ama uzatma dakikalarında rakip takımın şutu direkte patladı. Dikili Çandırlıgücü maçının uzatma dakikalarında, son olarak Uşak Vefaspor maçının da uzatma dakikalarında bulduğu gollerle üç puanı cebine koyan Çal Belediyespor, son haftalarda topladığı 12 puanın tamamını uzatma dakikalarındaki şansına borçlu.

Herkes Çal'ın şansını konuşurken, Çal Belediyespor, son iki haftada şanssızlıktan yakınıyor. Önceki haüfta Torbalıspor deplasmanında uzatma dakikalarına 1-0 önde giren Çal, 90+3.dakikada yediği golle sahadan beraberlikte ayrıldı. Hafta sonu sahasında Sandıklıspor'u ağırlayan Çal, uzatma dakikalarına 2-1 önde girdi ve 90+3.dakikada yine gol yedi. 

Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, daha önce yaptığı açıklamada, "Kalp rahatsızlığı olan hemşehrilerim Çal Belediyespor'un maçlarını izlemesin" demişti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.