Müdürlerden Başkana Çiçekli Teşekkür

Müdürlerden Başkana Çiçekli Teşekkür

Çivril Belediyesinin okullara yönelik çevre düzenlemesi ve parke taş döşeme çalışmaları bütün hızıyla devam ederken, okul yöneticileri ve öğrencilerden de Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven’e teşekkür ziyaretleri devam ediyor.

A+A-

Emirhisar İlkokulu müdürü Faruk Çetinkaya ve müdür yardımcısı Murat Yılmaz, Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven’i makamında ziyaret ederek, okullarına yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler.

Emirhisar İlk Okulu Müdürü Faruk Çetinkaya müdür yardımcısı ile yaptığı nezaket ziyaretinde Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven’e okullarına yapılan hizmetlerden ve bahçe düzenlemesi çalışmasından dolayı teşekkür ederek çiçek verdi.

Ziyarette okul Müdürü Faruk Çetinkaya, Çivril Belediyesinin okullarında parke taş döşeme ve çevre düzenlemesi çalışması yaptığını, okul çevresinde de yine yol düzenlemesi çalışması yaparak, öğrencilerin daha kaliteli bir ortamda eğitim almalarına katkı sağladığını belirterek, “Çivril Belediye Başkanımız Sayın Gürcan Güven ve belediye ekiplerine teşekkür ediyoruz” dedi.

Okullarımızın İsteklerini Geri Çevirmiyoruz

Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven ise okul yöneticilerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade etti. Başkan Güven, Çivril Belediyesi olarak okullardan gelen talepleri mümkün olduğunca geri çevirmemeye gayret gösterdiklerini belirterek, “Milli Eğitim Müdürlüğümüzden gelen talep doğrultusunda bu yıl 10 okulda yaklaşık 15 bin metrekare parke taş döşeme ve çevre düzenlemesi çalışması yapıyoruz” dedi. Eğitim öğretimin Çivril’in geleceğine yapılmış en büyük yatırım olduğunu dile getiren Güven; “Belediye olarak Çivril’de bulunan bütün okullara yönelik altyapı hizmetleriyle destek veriyoruz. Okulların fiziki anlamda daha iyi daha kaliteli bir hale gelmesi için üzerimize düşeni yapıyoruz” dedi. Çivril’de bulunan okullara özellikle her eğitim öğretim yılı öncesinde boya, badana, çevre düzenlenmesi, istinat duvarı, asfalt gibi birçok konuda destek verdiklerini anlatan Gürcan Güven eğitime sağladıkları desteğin artarak devam edeceğini dile getirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.