Müge Anlı 29 Aralık 2020 izle

Müge Anlı 29 Aralık 2020 izle

Müge Anlı 29 Aralık 2020 izle… ATV ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert son bölüm programı 29 Aralık Salı gününde tek parça halinde Youtube üzerinden izlenebilecek.

A+A-

Araştırmacı gazeteci Müge Anlı tarafından hazırlanan ve hafta içi her gün ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 29 Aralık 2020 Salı gününde kaldığı yerden devam ediyor. Günler öncesinde ortadan kaybolan ve kendisinden asla haber alınmayan Hamdi Kılıç’ı bulmak için çocukları sonunda Müge Anlı’ya başvurmaya karar verdi. Peki, Hamdi Kılıç nerede?

Hamdi Kılıç’a ne oldu?

24 Kasım 2020 tarihinden bu yana kayıp olan ve bir daha kendisinden haber alınmayan 70 yaşındaki Hamdi Kılıç’ı bulmak için Müge Anlı yeni bir çalışma başlattı. Eski eşini kaybettikten sonra Sakine Akdeniz adında bir kadınla yaşantısına devam eden Hamdi Kılıç’ın tüm parasını bu kadının hesabına geçirdiği iddiaları ortalığı karıştırdı.

Müge Anlı 29 Aralık 2020

Jandarma ekipleri kadavra köpeği Pelit ile arama çalışmalarına başlarken Hamdi Kılıç’ın telefonunun son olarak Urla’da sinyal verdiği dikkatlerden kaçmadı. Köpeğin şimdiden burnu ile işaret ettiği alanda kazı çalışmalarına başlandı. Sakine Akdeniz'i tanıyan Metin Sert ise Müge Anlı canlı yayınına telefon ile bağlandı. Sakine Akdeniz'in amcasının yanında çok durmadığını, arsaları sattırıp paralarını alıp üç gün kalıp gittiğini ve ardından da amcasının hayatını kaybettiğini söyledi.

Müge Anlı 29 Aralık son bölümünü ATV ve Youtube üzerinden izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.