Muğla-Denizli karayolunda dolu yağışı felaketi!

Muğla-Denizli karayolunda dolu yağışı felaketi!

Muğla-Denizli karayolunda öğleden sonra başlayan ve sadece 5 dakika süren dolu yağışında bazı araçların camlarının kırıldığı gözlemlendi.

A+A-

Havaların yağmura dönmesi sonrasında bugün Muğla-Denizli karayolunda ilginç anlar yaşandı. 5 dakikalık dolu yağışı sonrasında hayat felce uğrarken Muğla-Denizli karayolunda trafik durma noktasına geldi.

Muğla-Denizli karayolunda etkili olan dolu yağışı sürücüleri şaşkına çevirdi. Araçların camlarını kıran ve kaportalarına zarar veren dolu yağışı yüzünden bazı kazalar meydana geldi. Dolu yüzünden yaşanan 2 ayrı kazada 3 kişinin hafif şekilde yaralandığı ifade edildi.

Saat 16.30 sıralarında başlayan ve sadece 5 dakika süren dolu yağışı yüzünden hayat durma noktasına geldi. Araçların camları kırılırken kaportalar ise zarar gördü. Muğla-Denizli karayolunda dolu yağışı yüzünden büyük yoğunluk yaşanırken iki aracın yoldan kayarak kenarda bulunan tarlaya uçtuğu belirlendi. Yolda otomobillerini durdurmak zorunda kalan bazı sürücüler ise doludan korunmaya çalışırken şaşkınlıkları gizleyemedi.

Denizli'den Muğla'ya seyahat halinde bir sürücü, "Aniden dolu bastırdı. Neye uğradığımızı anlayamadık. Taş yağıyor sandık. Ben böyle bir şey daha önce hiç görmedim. Bazı araçların camlarının çatladığını bile gördük." dedi.

Denizli'nin genelinde de etkili olan dolu yağışı Güney ilçesinde de hissedildi. Sağanak yağışın hemen ardından başlayan ve yaklaşık 15 dakika süren dolu yağışı sonrasında sel oluştu ve tarlalar sular altında kaldı. Çiftçiler bu esnada yağışın durmasını bekledikten sonra tarlalarını kontrol etmeye gittiler. İlçe merkezinde ise yağışların pek fazla etkili olmadığı ve ekili alanların zarar görmediği belirtildi. Yağışın sonrasında zararın ne kadar olduğu ise suların tamamen çekilmesinden sonra belli olacak.

Dolu Yağışı

Dolu Yağışı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.