Muhammet Dede Hatay'a Gitti

Muhammet Dede Hatay'a Gitti

Mehmetçiğin yaptığı son 4 büyük operasyonda Mehmetçiğe elma götüren Denizlili Muhammet Dede, Hatay'a gitti.

A+A-

AA
Fırat Kalkanı, Zeytin Dalı, Barış Pınarı harekatları ve son olarak Kapan-3 Kavaklı Operasyonu'na katılımda bulunan askerlere elma götüren 70 yaşındaki kanser hastası Muhammet Yılmaz, bu defa Bahar Kalkanı Harekatı'nda görevli olan güvenlik güçlerine tatlı dağıtmak amacı ile memleketi Denizli'den 935 km yol katederek  Hatay'ın  Reyhanlı  ilçesine geldi.

Tatlı Götürdü

Bahçesinde bizzat yetiştirdiği elmaları askerlere götürmesi ile bilinen Muhammet Yılmaz, Bahar Kalkanı Harekatı'nda görevli olan güvenlik güçlerini de unutmadı. Reyhanlı'da bir askeri birliği ziyaret eden Yılmaz, yaptığı yaklaşık 100 kutu tatlıyı askerlere teslim etti.

İdlib'de başlatılan harekat için askerlere destek olmak amacıyla Reyhanlı'ya geldiğini anlatan Yılmaz, "Mehmetçiğe destek vermek adına kendi ellerimle tatlı yaptım. Elmaların bitmişti. Askerimizin bu tür şeylere ihtiyacı olmadığını biliyorum. Muhammet dedelerinin arkalarında olduklarını bilmelerini istedim. 70 yaşındaki Muhammet dede böyleyse gençlerimiz nasıl, düşmanlar görsün istiyorum." ifadelerini kullandı.

Yılmaz, bu harekattan da askerlerin başarıyla çıkacağına inandığını kaydetti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.