Muhammet Subaşıoğlu’ndan 1 Mayıs İşçi Bayramı Mesajı

Muhammet Subaşıoğlu’ndan 1 Mayıs İşçi Bayramı Mesajı

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, ‘1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’ nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

A+A-

Çalışan işçilerin sosyal ve ekonomik hayatta büyük paylarının olduğunu belirten Başkan Subaşıoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Bütün dünya ülkelerinde olduğu gibi, ülkemiz de gücünü; çalışan, üreten, emek harcayan işçilerimizden almaktadır. Bizler insana değer veren, emeğe saygı duyan ve alın terini kutsal gören birlik ve dayanışma ruhunu yüzyıllardır yaşatan büyük bir medeniyetten geliyoruz. Bizler biliyor ve inanıyoruz ki ekonominin temel unsuru olan insan emeğine gereken önemin verilmesi aynı zamanda gelişmiş ve kalkınmış ülkelerin medeniyet seviyelerinin de bir göstergesidir. Bizler yönetim olarak belediyemizde çalışan tüm personelimizi ayrım yapmadan büyük bir ailenin üyeleri gibi görüyoruz. 1 Mayıs'ın Emek ve Dayanışma Günü'nün anlamına uygun, insan onuruna yaraşır bir şekilde, kardeşlik duygularıyla, huzur, güven ve barış ortamında kutlanmasını temenni ederim.

 

Bu duygu ve düşüncelerle başta Merkezefendi Belediyesi çalışanları olmak üzere tüm işçi kardeşlerimin ‘1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü’ en içten dileklerimle kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım” dedi.

 

Muhammet SUBAŞIOĞLU


Merkezefendi Belediye Başkanı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.