Muhtarlar Belirledi... Onlar İyilik Dağıttı

Muhtarlar Belirledi... Onlar İyilik Dağıttı

İYİ Parti Merkezefendi İlçe Teşkilatı tarafından hazırlanan yardım kolileri mahalle muhtarları tarafından tespit edilen ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

A+A-

İYİ Parti Merkezefendi İlçe Teşkilatı, hazırlamış olduğu 500 yardım kolisini mahalle muhtarlarının belirlediği ihtiyaç sahiplerine teslim etti. Başkan Gökce, bayramdan önce ihtiyacı olan ailelerin yüzünü bir nebze olsun güldürmek istediklerini ifade etti.

1-023.jpg

İYİ Parti Merkezefendi İlçe Başkanlığı, Mehmet Ertuğrul Gökce öncülüğünde Ramazan Bayramı öncesi kendi imkanları ve yardımseverlerin desteği ile 500 gıda kolisi hazırladı. Hazırlanan kolilerin ihtiyaç sahiplerine ulaşması için hassasiyet gösteren ilçe yönetimi, yardımları mahalle muhtarları aracılığı ile dağıttı.

2-019.jpg

"İmkanlarımız Ölçüsünde En İyisini Yapmaya Devam Ediyoruz" 

Yardımların dağıtımında bizzat görev alan Başkan Mehmet Ertuğrul Gökce "Tüm Türkiye’de ve dünyada olduğu gibi Denizli ve Merkezefendi'de de Covid-19 virüsü hayatı olumsuz etkiledi. Mübarek Ramazan ayında belediyemiz ve bizler organize bir şekilde İYİ çalışmalara imza attık. Ramazan Bayramı öncesinde de kendi imkanlarımız ile bu süreçten olumsuz etkilenen ailelere karınca kararınca destek olmak istedik. Yardım paketlerinin gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşması için mahalle muhtarlarımızdan ve üyelerimizden de destek aldık. Çalışmalarımıza destek veren herkesten Allah razı olsun. İYİ insanlar varken, hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek, bayrama boynu bükük girmeyecektir" dedi.

3-018.jpg4-010.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.