MÜSİAD Denizli 'Sektör Kurulu' Toplantısı

MÜSİAD Denizli 'Sektör Kurulu' Toplantısı

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, MÜSİAD Denizli Şubesinin ev sahipliğinde yapılan sektör kurulu toplantısında yaptığı konuşmada, din maskesi altında hainlik peşinde koşanların, Anadolu’ya, Millete ve İslam davasına ihanet ettiklerini söyledi.

A+A-

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Denizli Şubesinin bir Otel’de gerçekleştirilen ve lojistik sektörünün ele alındığı “Sektör Kurulu” toplantısı yapıldı. Toplantıya Önceki dönemlerde MÜSİAD Denizli Şube Başkanlığı da yapan Denizli Milletvekili Şahin Tin, AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, MÜSİAD Denizli Şube Başkanı İsmail Biltekin, Lojistik Sektör Kurulu Başkanı ve Lojistik sektörünün temsilcileri katıldı.

EKONOMİK SALDIRIYI MİLLİ BİRLİĞİMİZLE AŞTIK

Devletin bekası söz konusu olduğunda tüm siyasi partilerin ve sivil toplum kuruluşlarının tek bir çatı altında toplanması gerektiğini söyleyen AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin; “Türkiye bir istiklal mücadelesi veriyor. Hep birlikte milli seferberlik ruhuyla hareket etmek durumundayız. Milli değerlerimizi daha da güçlendirmek ve diri tutmak için gayret etmeliyiz. Din maskesi altında hainlik peşinde koşanlar Anadolu’ya, Milletimize ve İslam davamıza ihanet etmişlerdir. İçerde ve dışarda ülkemize yönelik oluşan tüm terör tehditlerini bertaraf etmek için her türlü mücadeleyi veriyoruz. Son dönemde sadece terör faaliyetleriyle değil aynı zamanda ekonomik saldırılara da maruz kalmaktayız. Ancak ekonomik anlamda bize saldırı girişiminde bulunanlara karşı milli duruşumuz bu süreci de atlatmamızı sağlamıştır. Bu süreçte MÜSİAD’ın içerdeki hainlere ve dış odaklara karşı milli birliği ve duruşu bir mesaj niteliğinde olmuştur. Bu anlamda devletin bekasını sarsıntıya uğratıp yıkmaya dönük saldırılarda milli adımlar atan MÜSİAD başta olmak üzere sivil toplum kuruluşlarımıza da teşekkür ediyorum” dedi.

YATIRIMLAR HIZ KESMEDEN SÜRÜYOR

Küresel akıl tüccarlarının ve onun maşalarının tüm argümanları değerlendirerek saldırıya geçmesine rağmen ekonomiyle ilgili yatırımların kesintiye uğramadan devam ettiğini söyleyen Milletvekili Şahin Tin; “Her ne kadar ülkemize dönük bir yandan terör örgütlerinin kalleşçe ve alçakça saldırıları, biryandan da hainlerin darbe girişimi yaşansa da gelecek vizyonumuzdan sapmadan ve tereddüt etmeden hedeflerimize ulaşmak için gayret ediyoruz. Bu yaşanan hainlikler bizim gelecek planlarımıza gölge düşüremeyecektir. Kamu yatırımları aksamadan devam ederken özel sektör de yatırımlarını hız kesmeden sürdürmektedir. Türkiye orta ve uzun vadede üretime dönük yatırım stratejisini ve ekonomik öngörülerini tavizsiz devam ettiriyor. Yatırım ve üretime dönük attığımız stratejik adımlar ülkemizin gelecek vizyonuna ışık tutmaktadır. Ülkemizde ekonomi en dinamik sektördür. Gelişen şartların ülkemizde oluşturacağı olumsuz etkilerini ve ekonomiye dönük saldırıları püskürtmek için yapılması gerekenleri yapıyor ve gerekli tedbirleri alıyoruz. Türkiye olarak ekonomimize uygulanacak olan tüm şoklara karşı her türlü tedbiri aldık ve gerekli adımları attık” dedi.

SEKTÖRLERİN SORUNLARINI ÇÖZÜYORUZ

İstikrar ve güven ortamının tüm sektörleri diri tutan bir lokomotif olduğuna dikkat çeken Milletvekili Şahin Tin; “Sektörleri ayakta tutmak için tedbirler alındı. Ancak bu tedbirlerin vazgeçilmez ana unsuru ülkemizde süreğen bir istikrar ve güven ortamının varlığıyla mümkündür. Bu anlamda yaşanan tüm olumsuz gelişmelere rağmen istikrar ve güven ortamı süreğenliğini korumaktadır. Öyle ki yabancı yatırımcıların yatırımları da ülkemizde artmaya devam ediyor. Sektörlerin sıkıntılarının olmadığını söylemiyoruz. Tüm sektörler elbette ufak tefek sorunlarla karşı karşıya kalıyorlar. Ancak biz sektörlerin karşılaştıkları sorunlara kulak tıkayan değil çözüm üreten taraftayız ve bundan sonra da çözüm üretmeye devam edeceğiz. Türkiye’de yatırım ortamlarının iyileşmesine dönük düzenlemeler yapmaya hız kesmeden devam ediyoruz. Karşılaşılan ve tespit edilen aksaklıkları bir bir ortadan kaldırılıyoruz. Yapılan bu düzenlemelerin etkisi şüphesiz tüm sektörlerde olduğu gibi lojistik sektörünü de olumlu yönde desteklemektedir” dedi.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.