MÜSİAD Denizli Yeni Başkanını Seçti

MÜSİAD Denizli Yeni Başkanını Seçti

MÜSİAD Yönetim Kurulu yeni başkanını kahvaltılı bir basın açıklaması ile ilan etti.

A+A-

MÜSİAD Denizli Şube Başkanı Mehmet AKGÜN burada yaptığı açıklamada özetle şu ifadeleri kullandı:

MÜSİAD gittikçe güçlenen bir aile, Genel Başkan Abdurrahman Kaan’ın katılımlarıyla 22. Olağan genel kurulu yaptık. Şehrimiz ve ülkemiz için hayırlı olsun.

Pek Çok Proje Yapıldı

MÜSİAD ülkenin hem içeride hem dışarıda en yaygın şekilde teşkilatlanmış STK’sı ve güçlü bir sermaye platformudur. Ekonomide büyük paya sahip KOBİ’lerin sorunlarına hep öncelikli eğildik. SENYAP Yatırım Ortaklığı, Orta Ölçekli Sanayi, Girişim Sermayesi Fonu, Güzel Borç gibi pek çok projeye imza attık.

Teşkilatımızın şubeleri kurdukları güçlü ticaret ağları ve bulundukları şehirlerin ticaret ve ekonomik hayatına katkı yapmak için tüm gücüyle çalışıyor.

2019-2020 döneminde bölgede ve ülkede üyelerin faaliyette oldukları iş alanlarıyla alakalı pek çok faaliyet yapacağız.

Üyelerimizin birbirini tanıması, ticaretinde öncelik olarak MÜSİAD üyelerini tercih etmesi için üyeler ara diyaloğu arttırmak ve MÜSİAD üyeleriyle birlikte çok ortaklı şirket çalışmaları yapılacaktır.

İlde ve bölgede sorunlar ve çözüm önerileri konusunda üyelerle geniş kapsamlı istişare toplantıları düzenlenecek, sonuçları ilgili kurum ve kuruluşlara iletilecek ve takipçisi olunacak.

Erdemli, entelektüel, ahlaklı ticaret konusunda hassas genç işadamlarının yetişmesi için Gençlik kurulumuza bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonrada desteğimiz devam edecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.