Mustafa Kemal’in Emanetine Sahip Çıkıyoruz!

Mustafa Kemal’in Emanetine Sahip Çıkıyoruz!

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Büyük Önder Atatürk’ün ölüm yıldönümü nedeniyle anma mesajı yayımladı. Şahin Tin, “Anadolu topraklarında kahramanlık destanı yazarak Türklerin özgürlük ve bağımsızlık ilanına öncülük eden Cumhuriyetin banisi Gazi M

A+A-

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete irtihalinin 78. Sene-i devriyesinde bir mesaj yayımladı. Şahin Tin, yayımladığı mesajında şu görüşlerini ifade etti; “Milletimizin ortak değeri olan, büyük devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 1919 da Samsun’a çıkarak başlattığı istiklal harbini 1923 yılında Ankara’da Cumhuriyeti kurarak zafere ulaştırmıştır. “Hayatımı hiçbir zaman memleketimden üstün görmedim, her an memleketim için şerefimle ölmeye hazırım diyen” kahraman asker Gazi Mustafa Kemal milletimizin tarih boyu ülkesine ve topraklarına nasıl bir bağla bağlanarak savunması gerektiğini Anadolu’ya haykırmıştır. Bugün Gazi Mustafa Kemal’in yolundan gittiğini söyleyenler onun sözlerini sadece kendi bakış açılarına göre yorumlayarak devletin çalışkanlığını gölgeleme gayretine düşmüşlerdir. Muasır medeniyet seviyesini bile anlayamayacak kadar zihniyeti çürüyenler, ne Atatürk’ün değerlerinden bahsedebilir ne de onun açtığı yolda ilerleyebilirler. İster içerdeki hainler, isterse dışardan ülkemize hükmetme hayali kuran karanlık eller, ne yaparlarsa yapsınlar, bizler millet olarak Gazi Mustafa Kemal’in açtığı bu milli yolda ilerlemeyi ve onun hedef olarak önümüze koyduğu muasır medeniyet seviyesine ulaşmayı kararlılıkla sürdüreceğiz” dedi.

 

Sönmez Bu Şafaklarda Yüzen Alsancak!

 

Milletvekili Şahin Tin; “Gazi Mustafa Kemal’in “Büyük devletler kuran ecdâdımız büyük ve şümullü medeniyetlere de sahip olmuştur. Bunu aramak, tetkik etmek, Türklüğe ve cihana bildirmek bizler için bir borçtur. Türk çocuğu ecdâdını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır” sözleri ülkemizin parlak geleceğine bakışımızı daha da güçlendirmiştir. Anadolu topraklarında kahramanlık destanı yazarak Türklerin özgürlük ve bağımsızlık ilanına öncülük eden ve bu şafaklarda yüzen Alsancak’ın asla sönmeyeceğini ve söndürülemeyeceğini Cumhuriyeti kurarak Dünya’ya ilan eden Gazi Mustafa Kemal’in bizlere bıraktığı tarihi emanetlere sonuna kadar sahip çıkma konusundaki kararlılığımızdan asla taviz vermeyeceğiz. Bu düşüncelerle, Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarına bir kez daha Allah’tan rahmet diliyor, aziz şehitlerimizi, gazilerimizi ve tüm ecdadımızı şükranla yad ediyorum” dedi.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.