Nafiz Öz'den Adaylık Açıklaması

Nafiz Öz'den Adaylık Açıklaması

İnşaat Mühendisi Nafiz Öz, 24 Haziran tarihinde yapılacak olan erken seçimde İYİ Parti’den milletvekili aday adaylığını ilan etti.

A+A-

Adaylık açıklamasında Denizli ilinin problemleri için hiç yılmaksızın çalışacaklarını dile getiren Öz, ülkeyi tek adam yönetiminden kurtarmak, Fesli Kadir’in elini sıkanlara karşı, Atatürk ilke ve inkılaplarını savunmak için yola çıktıklarını. Denizli ilinde 25.000 konut yapacaklarını söyleyerek insanları küçük gören, umut sömürücülerinden kurtulmak için aday olduklarını dile getirdi.

Öz, IMF borcu bitti diyerek, Türkiye’yi on kat daha borçlu duruma düşürenlere, Reza Zarrap’a ödül vererek dolar yükselince, ülke etkilenmez diyerek, insanların aklı ile alay edenlere karşı aday olduğunu belirtti.

BATAKLIKTAN KURTULMAK İÇİN

Nafiz Öz, Şam’da namaz kılacağını söyleyip önce Membiç sonra Rakka diyerek ülkeyi Ortadoğu bataklığına sürükleyenlerden kurtarmak amacı ile ve bu gerçekleri bilen insanların sözcüsü olabilmek için aday olduğunu söyledi.

Halkın sesi olmak amacı ile İYİ Parti Güneşi altına girdiğini belirten Öz, parlamenter sisteme dönebilmek amacı ile herkesin elini taşın altına sokarak, ortak mücadele edilmesi gerektiğini, bu seçimde “sen-ben-o” yok biz varız mantığı ile hareket edilmesi gerektiğine inandığını ve OHAL ile yönetilen memlekette, ülkeyi bu duruma düşürenlerden hesap sormak için hep beraber mücadele etmeleri gerektiğini dile getiren Nafiz Öz, halkın sesi olmak için İYİ PARTİ güneşi altında, Denizli’nin sorunları için yılmadan, usanmadan çalışacağını, bu kararın başta Türkiye ve daha sonra Denizli için İYİ olmasını temenni ettiğini sözlerine ekledi ve

Bu seçim; TÜRKİYE İÇİN İYİ OLACAK” ifadelerini kullandı.

Nafiz Öz Kimdir?

Pek çok dernekte, sivil toplum örgütlerinde görev yapan ve  Pasvak-AŞEVİ’nin kurucuları arasında bulunan, Nafiz Öz, 1959’da dünya evine girdi. Evli olan Öz, iki çocuk babası.

İlk, orta, lise ve üniversite eğitimini Denizli ilinde tamamlayan öz, inşaat mühendisi olarak hemen hemen 2 bin konut organizesi yapmış ve Denizli’ye birçok sıra dışı eser kazandırmıştır.

Daha evvel Doğruyol partisi – Demokrat partinin üst kademelerinde uzun seneler hizmet eden Nafiz Öz, Abdüllatif Şener’in kurduğu Türkiye Partisi’nde de merkez ilçe başkanlığı yapmıştı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.