Narko-Nokta’da UYUMA Anlatıldı

Narko-Nokta’da UYUMA Anlatıldı

Denizli Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri “26 Haziran Dünya Uyuşturucu Kullanımı ve Kaçakçılığı ile Mücadele Günü”nde Narko-Nokta kurdu.

A+A-

Uyuşturucu madde bağımlılığı ile ilgili farkındalık oluşturmak adına 26 Haziran Günü ilimiz Candoğan Parkı önünde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince gerçekleştirilen etkinliğe Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezleri birimi ile Büyükşehir Belediyesi de destek verirken Denizli Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu üye kurumlarından da katılım sağlandı. 

UYUMA Anlatıldı

Program kapsamında Narko-Nokta’ya kurulan ekranda Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı’nca üniversite gençleri arasında düzenlenen kısa film yarışmasının birincilik alan “İki Ekmek” adlı eseri, UYUMA tanıtım filmleri ile madde bağımlılığına dair görseller yayınlandı. Nokta’da bulunan narkotik madde arama köpeği Jiby ‘de büyük küçük herkesin ilgi odaklarından oldu. Madde arama köpekleri hakkında merak edilenler Jiby’nin eğiticisine soruldu. Narko-Nokta’yı ziyaret eden vatandaşlarımıza İçişleri Bakanlığı tarafından uygulamaya konulan UYUMA (Uyuşturucu ile Mücadele Aplikasyonu) projesi, uyuşturucu madde bağımlılığı, bağımlılık döngüsü, tedavi hizmetleri gibi pek çok konuda bilgi verildi, el broşürleri dağıtıldı.

Narkotik Suçlarla Mücadelenin önemini bir kez daha vurgulayan emniyet görevlileri vatandaşlarımıza UYUMA aplikasyonunu nasıl kullanacaklarını anlatarak “Gözümüz Olun” mesajını verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.