Naylon Fermuar

Naylon Fermuar

Plastik veya polyester ile üretilen naylon fermuarların kullanım alanı ve yeri oldukça fazladır.

A+A-

Üretildiği maddeye göre farklı çeşitlere ayrılmaktadır. Bunlardan biri plastik fermuar olurken bir diğeri naylon fermuar olmaktadır. Naylon fermuarların kullanım alanları oldukça geniştir. Hafif kumaşlara sahip olan giysilerde tercih edilmektedir. Diş genişliklerinin değişmesi sayesinde de birçok giyim ürününde kullanılmaktadır.

 

Naylon Fermuar Kullanım Alanları

Üretildikleri maddelere göre iki çeşide ayrılan naylon fermuarların kullanım alanları da geniş olmaktadır. Hafif kumaşlı giysilerde tercih edilir. Bu giysiler daha çok çocuk kıyafetleri olmaktadır. Bunun yanında kadın ve bebek kıyafetlerinde de tercih edilmektedir. Pratik bir kullanım sağlaması ve dayanıklı bir ürün olması sayesinde en çok tercih edilen ürünlerden bir tanesidir.

 

Naylon Fermuar Fiyatları

Naylon fermuarlar, modellerine ve çeşitlerine göre değişiklik göstermektedir. Geniş kullanım alanlarının olması sayesinde birçok tekstil ürününde tercih edilmektedirler. Ayrıca toptan alımlarda oldukça uygun fiyatlarda olması sayesinde de birçok fabrikanın tercih olmaktadır. Diş genişliklerine göre modelleri ve isimleri de değişmektedir. Bu modellere bakmak ve naylon fermuar fiyat bilgisi almak için https://www.ecefermuar.com.tr/naylon-fermuarlar sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.