Necip Filiz’den Adaylık Açıklaması

Necip Filiz’den Adaylık Açıklaması

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz; AK Parti Denizli Milletvekili adaylarını tebrik etti ve 24 Haziranda yapılacak seçimler başarılar diledi.

A+A-

AK Parti Milletvekili adaylarının açıklanması ile birlikte yazılı bir açıklama yapan Başkan Filiz evvela aday adaylıklarının açıklanması, temayül yoklamasıyla AK Parti’ye yakışır bir biçimde süren süreçte yer alan tüm aday adaylarına teşekkür edip Ak Parti'den aday adayı olmanın bir davaya gönül verdiğinin en önemli tescili olduğunu belirtti.

Kısa olan aday tespiti sürecinde, takvim sıkışıklığı sebebi ile yoğun bir çalışma temposu içinde titizlik ile adayları tespit eden AK Parti Genel Merkezimiz büyük bir gayret ile çalıştığını ve en iyiyi ortaya koymak için çaba sarf ettiğini belirten başkan Filiz,  evvela bu süreçte yoğun mesai ve titizlik ile çalışan herkese teşekkür ettiğini dile getirdi.

HEPSİ DEĞERLİ

Başkan Filiz, adayların tespiti sürecinde Genel Merkez bakımından her biri birbirinden değerli ,nitelikli, donanımlı ve ilimize katkı sunabilecek aday adaylarının arasından seçim yapmanın oldukça zor olduğu kaydetti ve her bir aday adayının kendileri için kıymetli olduğunu, her birine buradan selamlarımı saygılarımı sunduğunu, her birinin görevini onurla yaptığını, demokrasinin bir neticesi olarak 8 kişinin ipi göğüsleyeceğini, esas demokrasi sınavının bundan sonra başladığını, ipi göğüsleyen arkadaşları tebrik ederek kenara çekilmek değil, Seçilen Milletvekili adayı arkadaşların etrafında birleşmek ve Denizli’de oyu yükseltmenin, oy patlaması gerçekleştirmek için hep beraber el ele verip çalışmak gerektiğini dile getirdi.

Denizli milletvekilliği adaylığı açıklanmış olan 8 adayın yalnızca bulundukları şehirleri değil, aynı zamanda Tüm Türkiye’yi temsil ettiğini belirten Başkan Filiz, 24 Mayıs’ta seçim beyannamelerini açıklayacaklarını ve vizyonlarını ortaya koyacaklarını sözlerine ekledi.

Necip Filiz açıklamasının devamında;

“Ak Parti Türkiye siyasetinin omurgasıdır. Kurucu lider, genel başkan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğü ile başlayan bu hareket, mutlak suret ile amacına ulaşacaktır. Bu kutlu yürüyüş nesilden nesile her adımda daha da güçlenip sürecek. İlk günkü aşk ile son nefese kadar yürünecek. Tüm kadrolarımız onun başı dik, onurlu yürüyüşünü sürdürmesi için her türlü fedakarlığı yapmaya hazır ve nazırdır.” dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.