Neden Aday Olduklarını Açıkladılar

Neden Aday Olduklarını Açıkladılar

DEGİAD 14. Dönem Başkan Adayı Hakan Urhan bir basın açıklaması yaptı.

A+A-

Açıklamasında 13 Eylül 2018’de yapılacak olan Denizli Genç İşadamları Derneği’nin olağan Genel Kurulu’nda 14. Dönem için göreve talip olduklarını kamuoyu ile paylaştıklarını dile getiren Urhan, kendisinin ve yönetiminde olan birbirinden değerli arkadaşlarının yakından tanındığını, Denizli Genç İşadamları Derneği’nin 2 adayın olduğu bir seçim süreci ile bir süredir Denizli’nin gündeminde olduğunu,  bugünki toplantının sebebinin nedeninin de seçimler olduğunu dile getirdi.

Kalite Arttı

Rekabete kalite getirildiğini, tatlı ve centilmence geçen bir sürecin yaşandığını ifade eden Urhan, Diğer STK’lara da bu sürecin örnek olmasını da umut ettiklerini, bir süredir DEGİAD’ın gündemdeki yerinden biraz uzaklaştığını, Ekibin çıkışıyla beraber  meydana gelen  demokratik, adil seçim süreci DEGİAD’ı yine şehir gündemindeki yerine getirdiğini, sosyal medyadan gazete sayfalarına 2 ekibin de göstermiş olduğu performansla bugün de sonucu her ne olursa olsun seçim sonrası da kazananın DEGİAD olduğunu, kendisinin bilhassa basın mensupları ile neden aday oldukları ile alakalı gerekçeleri paylaşmak istediğini, pek çok sebep  adaylık sürecinin altında yatsa da bunlardan ikisinin kendileri için çok önemli olduğunu,  bunlardan İlkinin DEGİAD’ın kendi üyeleri arasındaki networkün sağlıklı çalışmadığı, diğerininse DEGİAD’ın kamuoyundaki eski ağırlığının tam anlamıyla koyamadığı yönündeki eleştirileri olduğu ifade etti.

 

Bilindiği üzere STK’ların asli görevi üyeleri arasındaki dayanışma ve iletişimi sağlayabilmektir. DEGİAD’ın son zamanlarda asli görevi olan üyeleri arasındaki sosyal ve ticari köprü görme görevini sağlıklı bir şekilde yürütemediği eleştirileri gündemdeydi. Biz de işin açığı aynı eleştirileri paylaşıyorduk.

 

DEGİAD 14. Dönem Başkan Adayı Hakan Urhan basın açıklamasını şöyle devam ettirdi:


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.