Nevzat Karalp Anadolu Lisesi Denizli’yi Temsil Etti

Nevzat Karalp Anadolu Lisesi Denizli’yi Temsil Etti

NKAL 2019 yılından bu yana yürütmekte olduğu 2020-1-IT02-KA229-079397_4 PROPER RELATIONSHIPS: ONLINE AND OFFLINE isimli projesi ile 3. Hareketliliğini 02-08.10.2022 tarihleri arasında Barselona Collegi Pare Enric D'Osso okulunda gerçekleştirdi.

A+A-

5 farklı ülkeden katılan öğrenci ve öğretmenler manaaki yaklaşımı, çevrimiçi ve çevrimdışı zorbalığın karşılaştırılması ve siber zorbaların kullandığı teknolojiler gibi birçok alanda çalışma imkanı sağladılar. Ögrencilerimiz " Duygusal zorbalık" konusunda sunumlarını yaparak projenin 3.hareketliliğini başarıyla tamamladılar.

2020-1-TR01- KA229- 093260_1 WHO WE ARE adlı koordinatörlüğünü NKAL'in yaptığı Erasmus+ projesi ile de 22-29.10.2022 tarihleri arasında Litvanya- Kaunas şehri Kauno Rajono Roundondvario Gimnazija okulunda çatışma nedenleri, bireylerde özbilinç ve duygusal özdenetimin sağlanması gibi alanlarda birçok çalıştaya katılan katılımcı öğrenci ve öğretmenlerimiz Cumhuriyet bayramını yabancı akranlarıyla kutlama şansını elde ettiler.

Yine aynı proje ile 03-10.2022 tarihleri arasında Romanyanın Titu kentinde Liceul Teoretic Iancu C.Vissarion okulunda siberzorbalık ve başa çikma yöntemleri adlı toplantıyı gerçekleştiren NKAL öğrenci ve öğretmenleri stresle başa çıkma, okul içi ilişkilerde empati kurma gibi konularda vaka çalışması yaparak ilimizi ve ülkemizi başarıyla temsil ettiler. NEVZAT KARALP ANADOLU LİSESİ birçok alanda olduğu gibi uluslararası arenada da başarılarından söz ettirmeye devam ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.