Nihat Zeybekci Seçim Çalışmalarına Başladı

Nihat Zeybekci Seçim Çalışmalarına Başladı

Ak Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, Kınık, Bergama ve Dikili ziyaretlerinden sonra Aliağa’ya ziyaret yaptı.

A+A-

İlk olarak MHP’li Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’ı ziyarette bulunan Zeybekci, daha sonra partisinin ilçe teşkilatı ile buluştu. Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Nihat Zeybekci’ye “Sonuna kadar yanınızdayız” dedi.

Nihat Zeybekci, Acar’ı ziyaretinde yaptığı kısa konuşmasında, hayatı boyunca hiçbir işi yapıyormuş gibi davranmadığını, İzmir’de de teşkilatların desteğiyle başarılı işlere imza atacağını söyledi. Zeybekci’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar da, “Sonuna kadar yanınızdayız. Parti teşkilatımız ve ilçe başkanımızla birlikte inşallah İzmir’e destek vereceğiz.” dedi.

Kolay Değil

Belediye ziyaretinin ardından AK Parti Aliağa İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden Nihat Zeybekci ve beraberindekileri kalabalık bir partili grubu karşıladı. Burada basına ve partililere seslenen Nihat Zeybekci, "Ziyaretimiz Aliağa Teşkilatımıza saygı ziyareti. İnşallah on beş gün içerisinde Cumhurbaşkanımızın da katılacağı bir toplantıda ilçe adaylarımızı açıklayacağız.” diyerek Aliağa İlçe Teşkilatını bu toplantıda görmekten şeref duyacaklarını ifade etti.  İzmir'de yerel seçim sürecine dair açıklamalarda bulunan Nihat Zeybekci, "Kolay olsaydı, bu iş Ak Partililere kalmazdı. Evet, zor biliyorum. Bundan 15 sene önce İzmir'in problemlerini çözmek kolaydı. Bugünse çok zor ama İzmirli farkında.

1 Nisan'da Güneş Doğacak

 Denizli Belediye Başkanlığı döneminde gerçekleştirdiği başarılı çalışmalardan bahsederek, İzmir’i yönetmek için tecrübeli olduklarına değindi. İzmir’in problemlerini çözmenin zor olduğunu ifade eden Zeybekci, “İzmirliler her şeyin farkında. 5 yıl daha böyle sürerse bu sorunların çözümü daha da imkansız hale gelecek. İzmir, doğuştan Allah’ın yarattığı en güzel şehirlerden bir tanesi. Ama maalesef mazeretçilerin eline düşmüş. İzmir maalesef istismar edilmiş. İzmir’i bu bahanecilerin elinden kurtaracağımıza inanmasaydık bu gün burada sizin karşınızda olmazdık. Çok net görüyoruz ki gerçek İzmirli CHP’liler de bu mazeretçilerden bıkmış, 1 Nisan günü sabah Anadolu'ya güneş İzmir'den doğacak”” diye konuştu. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.