Nilgün Dağdeviren Hayata Gözlerini Yumdu

Nilgün Dağdeviren Hayata Gözlerini Yumdu

Denizli ilinin meşhur eczacılarından, siyaset dünyasının da tanınan ismi Nilgün Dağdeviren’in yaşamını yitirdiği öğrenildi.

A+A-

Denizli halkının çok yakından tanıdığı merhum Fuat Dağdeviren’in kızı, CHP Milletvekili Kazım Arslan ve Denizli Belediyesi eski Başkanı Ali Marım’ın kuzeni olan, Denizli Barosu Avukatlarından Cemal Çetin’in eşi Eczacı Nilgün Dağdeviren Çetin, hayatını kaybetti.

Nilgün Dağdeviren’in çoklu organ yetmezliğinden ötürü hastanede tedavi gördüğü ve yaşamını yitirdiği belirtildi. Nilgün Dağdeviren’in 2 çocuğu vardı.

Nilgün Dağdeviren Ulu Camideki kılınan cenaze namazından sonra Asri Mezarlığa defnedildi. Cenaze töreninde akrabaları ve sevenleri Dağdeviren’i yalnız bırakmadı.

Kazım Arslan Duyurdu

Konu ile alakalı sosyal medya hesabı facebooktan paylaşımda bulunan CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan “Merhum dayım Ali Fuat Dağdeviren’in kızı, Av. Cemal Çetin’in eşi, değerli kuzenim Eczacı Nilgün Dağdeviren Çetin’in vefatını üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Merhumenin cenazesi yarın 01.09.2018 Cumartesi Öğle Namazına müteakip Ulu Camiden kaldırılacaktır. Dost, akraba ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Allah Rahmet eylesin, Mekanı cennet olsun, Nur içinde yatsın.” İfadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.