Niyazi Vural'dan Birlik Mesajı

Niyazi Vural'dan Birlik Mesajı

31 Mart Mahalli İdari seçimlerinde seçilen muhtar ve azalara yönelik yapılan mazbata teslim törenine Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural katıldı.

A+A-

Denizli’nin Çivril ilçesinde mazbata teslim töreni yapıldı. 31 Mart Mahalli İdari Seçimleri’nde seçilen muhtar ve azalar için düzenlenen mazbata teslim törenine Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural katıldı.

Kol Kola Gireceğiz

77 mahalle muhtarının katıldığı tören Vali Recep Yazıcıoğlu Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Bir seçim daha geride bıraktıklarını belirten Niyazi Vural,  “ Bir seçim daha geride bıraktık. Bizler seçildik sizlerde seçildiniz. Seçim çalışmalarımız esnasında hep söyledik, kim seçilirse biz kol kola gireceğiz. Memlekete hizmet edeceğiz. Hepimize hayırlı uğurlu olsun. Sizlerle çok güzel hizmetlerin altına imza atmak istiyoruz. Mahallelerimizde yapılması gereken bütün hizmetleri sizlerle beraber yapacağız. Halkımızın tercihidir, milletimizin tercihidir. Küskünlükleri, dargınlıkları bir tarafa bırakın biz bunu yıllardır yaşıyoruz tam muhtarlık seçimi geçiyor, maalesef mahallelerimizde ufak tefek küskünlükler, dargınlıklar yaşanıyor. Biz bunları istemiyoruz. Bizim amacımız Çivril’imizin tüm mahallelerinde siz değerli muhtarlarımızla, siz değerli azalarımızla birlik ve beraberlik içerisinde yaşama,  hizmetlerimizi yapmak istiyoruz. Bu vesile ile sizlere çok büyük görev düşüyor. Yeni seçilen muhtarlarımız var, geçmiş dönemden devam eden muhtarlarımız, azalarımız var. Oy versin vermesin bütün mahallelerimizdeki hemşehrilerimizi kucaklamaya devam edeceğiz. Bu toplantı vesilesi ile seçimlerimizin tüm ilçemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.