Nöbet 7. Bölüm full izle Show TV TEK PARÇA

Nöbet 7. Bölüm full izle Show TV TEK PARÇA

Nöbet 7. bölüm ile Show TV'de. Nöbet 7. son bölüm full izle tek parça linki Show TV'de.

A+A-

Nöbet 7. bölüm ile Show TV'de. Nöbet 7. son bölüm full izle tek parça linki Show TV'de.

Başrollerinde Yurdaer Okur ile Saygın Soysal'ın oynadığı Nöbet 7. bölüm ile 21 Nisan Pazar akşamı saat 20.00'dan itibaren Show TV ekranlarında.

Nöbet 7. son bölümünde; Darko hain planlarını devreye sokarken hedefinde bu sefer Barış Binbaşı, Yiğit Yüzbaşı ve Nizamoğlu vardır. Yiğit Yüzbaşı’nın hakkında emre itaatsizlikten soruşturma açılırken Barış Binbaşı büyük tehlikededir.

NÖBET 7. BÖLÜM

Jennifer, Elmalı’da çevre halkının sevgisini ve güvenini kazanamaya devam ediyor! Her fırsatı lehine çeviren Jennifer’a büyük bir görev veriliyor! Uluslararası sermaye baronlarından gelen suikast emri, gerçekleşecek mi? Gelen bu emrin hedefleri ise Binbaşı Barış Kalender, Yüzbaşı Yiğit Alkan ve Melik Nizamoğlu…

nobet7-1.jpg

Jennifer seçilecek tetikçiler için, sınır dışındaki kolu Darko’yu görevlendiriyor. Yakup Hoca ile bağlantı kuran Darko, verdiği elmaslara karşılık bu işi hallediyor. Tetikçiler sınırdan geçse de, yaşanan beklenmedik tesadüf planları tamamen değiştirecek!

Elinde bulunan bütün kozları devletin aleyhine kullanan Ziya Cevran, başkanlık hayalleri kuruyor! Cevran, bu plan için çevredeki güçlü ailelerle bağlantılarını iyice kuvvetlendiriyor. Ancak bir misafir, günün bütün seyrini değiştiriyor.

Sınırda verdiği karar yüzünden açığa alınan Yiğit Alkan, görevine dönebilecek mi? Yiğit Alkan’ın bölgede olmayışında neler yaşanacak?

NÖBET 7. SON BÖLÜM İZLE

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.