Normalleşme Takvimi Hakkında İlk Bilgiler

Normalleşme Takvimi Hakkında İlk Bilgiler

Kabine toplantısı bugün toplanıyor. Toplantının merkezinde aşı, yasaklar ve normalleşme takvimi olacak.

A+A-

Korona önlemleri kapsamında kafe, restoran, kahvehane, hamam, düğün salonları kapatıldı. Ne zaman açılacağı ise merak konusu oldu.

Yeni tedbirlerin alınması ya da mevcut tedbirlerin gevşetilmesi noktasında gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında bugün toplanacak Kabine toplantısına çevrildi.  

Yılın ilk Kabine toplantısı bugün 15.00’de Beştepe’de yapılacak. Toplantıda öncelikle korona virüsle mücadele kapsamında alınan tedbir kararlarının değerlendirilmesi bekleniyor. Önümüzdeki günlerde atılacak adımlar masaya yatırılacak. Bu kapsamda, sokağa çıkma kısıtlamalarının vakalar üzerinde etkisi değerlendirilecek.

KAFE VE RESTORANLAR NE ZAMAN AÇILACAK?

Milyonlarca vatandaş, “Restoranlar ne zaman açılacak?”, “Kafeler ne zaman açılacak?” sorularını sıkça aratmaya başladı. Peki, bar, restoran, kafe, pastane, kıraathane açılacak mı? Restoran, kafe, pastane, kıraathanelerle ilgili yeni açıklama bekleniyor.

Edinilen bilgilere göre, normalleşme takviminin büyük oranda oluşmaya başladığı ve Şubat ayında kafe ve restoranların açılmasının öngörüldüğü belirtildi.

YÜZME HAVUZLARI, HAMAMLAR, SAUNALAR VE MASAJ SALONLARI AÇILACAK MI?

Korona tedbirleri kapsamında yüzme havuzları, hamamlar, saunalar ve masaj salonlarının da normalleşme takviminde Mart ayında açılmasının öngörüldüğü ifade edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.