Nuran Mesut Uzunoğlu Gündüz Çocuk Bakım Evi’nde İlk Mezuniyet Heyecanı

Nuran Mesut Uzunoğlu Gündüz Çocuk Bakım Evi’nde İlk Mezuniyet Heyecanı

Merkezefendi Belediyesi tarafından Sevindik Mahallesi’ne kazandırılan Nuran Mesut Uzunoğlu Gündüz Çocuk Bakım Evi'nde eğitim alan minik öğrenciler mezuniyet heyecanı yaşadı.

A+A-

Miniklerin heyecanına ortak olan Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, "İlk mezunlarımızı vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Öğrencilerimize öğrenim hayatlarında başarılar diliyorum" dedi.

Merkezefendi Belediyesi’nin eğitime destek olmak ve kadınlara istihdam sağlamak amacıyla Sevindik Mahallesi’ne kazandırdığı Nuran Mesut Uzunoğlu Gündüz Çocuk Bakım Evi’nde eğitimlerini tamamlayan beş yaşındaki minik öğrenciler için mezuniyet töreni gerçekleştirildi. Düzenlenen törene Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan da katıldı. Mezuniyet heyecanı yaşayan minikler cübbelerini giyerek keplerini havaya attı. Başkan Doğan tarafından mezun olan öğrencilere diploma ve hediyeler verildi. Ardından mezuniyet pastası kesildi.

“ÇOCUKLARIMIZIN DOĞRU EĞİTİM ALMASINI SAĞLIYORUZ”

Sosyal belediyecilik anlayışıyla yaptıkları projelerle çocukların güvenle geleceğe hazırlandığını belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, "Bizim bir sözümüz vardı. Özellikle kreş ihtiyacı olan ve kadınların daha yoğun çalıştığı mahallelerimizde kreşleri tek tek açacağız demiştik. İlk yapısal projemizi Sevindik Mahallemizde gerçekleştirdik. Muratdede Mahallemizdeki kreşimizi de bitirdik, kayıt almaya başlayacağız. Bu kreşlerimiz ile bir yandan ailelerimize destek olurken bir yandan da geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın doğru eğitim almasını sağlıyoruz” ifadelerini kullandı.

“ÖĞRENCİLERİMİZİ VE AİLELERİMİZİ KUTLUYORUM”

Merkezefendi’de eğitimde fırsat eşitliği için çalıştıklarını belirten Başkan Doğan, “Anneler ve babalar çocuklarının ilk mezuniyet heyecanını yaşıyor. Çocuklarımıza burada doğru düzgün eğitim verebildiysek kadınlarımızı mutlu edebildiysek bizim için ne mutlu. İki yıldır hizmet veren kreşimiz çok güzel bir şekilde devam ediyor. Bugün kreşimiz ilk mezunlarını verecek. Çocuklarımızı sadece ders anlamında değil her alanda eğitim vermeye çalışıyoruz. Öğrencileri ve ailelerinin kutluyorum. Minik öğrencilere öğrenim hayatlarında başarılar diliyorum. Kreşimizin bağışçısına da çok teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.