Nurcan Dalbudak Seçim Ziyaretlerine Kale'de Devam Ediyor

Nurcan Dalbudak Seçim Ziyaretlerine Kale'de Devam Ediyor

Fatma teyze Dalbudak’a, “Her gece kalkıp teheccüd namazımı kılıyorum. Sizler için dua ediyorum. Allah sizi başımızdan eksik etmesin” dedi.

A+A-

93 yaşındaki Fatma teyze AK Parti Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak’ı bağrına bastı

 

“Her gece size dua ediyorum”

 

AK Parti Denizli Milletvekili ve 25. Dönem Milletvekili Adayı Nurcan Dalbudak, Kale ilçesini ziyaret etti. Dalbudak’ın ilçe ziyaretinde girdiği bir evdeki 93 yaşında Fatma Canlıtürk’ün sözleri ziyarete damgasını vurdu.

 

AK Parti Denizli Milletvekili ve 25. Dönem Milletvekili Adayı Nurcan Dalbudak, ilçe gezilerinde yoğun ilgiyle karşılanıyor. İlçelerde her mahalleyi tek tek gezerek vatandaşları dinleyen Dalbudak, vatandaşın görüşünü ve düşüncelerine de not alıyor. Son olarak Kale ilçesini ziyaret eden Dalbudak,ilçede esnafı ziyaret etti. Esnaf ziyaretinin ardından Kale’de girdiği bir evde bulunan 93 yaşındaki Fatma Canlıtürk’ün sözleri ziyarete damga vurdu. Fatma teyze, Dalbudak’a, “Her gece kalkıp teheccüd namazımı kılıyorum. Sizler için dua ediyorum. Allah sizi başımızdan eksik etmesin. Allah, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nu hep yüksek kılsın.Allah onlara hayırlı ömürler versin” dedi. Fatma Canlıtürk’ün bu sözleri AK Parti Denizli Milletvekili ve 25. Dönem Milletvekili Adayı Nurcan Dalbudak’ı duygulandırdı. AK Parti’nin hizmetlerin yanında dualarla da ayakta durduğunu anlatan Dalbudak, “AK Parti hükümetleri olarak Cumhuriyet tarihinde görülmemiş hizmete imza attık. Memleketin çözülemeyen çok sayıda sorununu çözdük. Ülkemizi dünya liginde bir üst seviyeye çıkardık. Bunları yaparken engellemelerle karşılaştık. Bu engelleri her zaman siz gibi değerli büyüklerimizin dualarıyla aştık” dedi.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.