Nurcan Dalbudak'ın 23 Nisan Mesajı

Nurcan Dalbudak'ın 23 Nisan Mesajı

Bugün, aziz milletimizin tarihinde eşsiz bir kahramanlık örneği olan milli kurtuluş savaşımızın Büyük Millet Meclisi tarafından yürütülmeye başladığı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi açılışının 95. yıl dönümü ile Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın gurur

A+A-

Yüce meclisimiz, istiklal mücadelemizin sürdürüldüğü en zorlu günlerde doğmuş, milli birlik ve egemenliğimizin en önemli temsilcisi olmuştur.

 

Cumhuriyetimizin temellerinin atılmasında en önemli vazifeyi üstlenen TBMM’si her zaman ülke sorunlarına göğüs germiş, aldığı tarihsel kararlarla ülkemizin gelişimine hız kazandırmıştır.

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı aynı zamanda dünyada ilk ve tek çocuk bayramıdır.

 

Kahraman bir milletin evlatları olan çocuklarımız, ülkemizin ümitleri, istikbalidir. Bunun için biz büyükler gelecekle ilgili bütün hayallerimizi onların yarınları için kuruyoruz. Biliyorum ki gelecekte çocuklarımız bu ülkenin daha da gelişip kalkınması için çok önemli görevleri ve hizmetleri yerine getireceklerdir. Bu işi başarmak için de şu anda ve gelecekte çok çalışmak, bu yüce milletin evlatları olarak kardeşliğe ve barışa her şeyden çok önem vermek gerekmektedir.

 

Bu duygularla sevgi dolu yürekleri ve gülen yüzleriyle bu güne anlam katan çocuklarımızın ve aziz milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.