O Belediye Kadrolu İşçi Alımı Yapacak

O Belediye Kadrolu İşçi Alımı Yapacak

Çivril Belediyesi, Devlet Personel Başkanlığı resmi İnternet sitesi üstünden yayımladığı ilanla sürekli işçi alımı yapacağını açıkladı.

A+A-

Denizli'nin Çivril ilçe Belediyesi personel alımı yapacak. Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sayfasında yayımlanan ilanda Çivril Belediye Başkanlığı Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü Bünyesinde istihdam etmek üzere 15 kadrolu işçi alımı yapılacağına yer verildi. 

Yayımlanan duyuruda alımının ilkokul-orta-lise ve üniversite mezunu adaylar arasından yapılacağına yer verildi. 

İLAN METNİ DPB 'de yayımlanan ilan metni şu şekilde;

İlan edilen Beden İşçisi işgücü talepleri için İŞKUR’ca bildirilen nihai listede yer alacak adaylar, noter huzurunda yapılacak kura çekimi ve sözlü sınava katılmak için; aşağıda belirtilen belgelerin fotokopileri ile www.civril.bel.tr web sitesinde yayınlanacak 1 adet resimli İş Talep Bilgi Formunu eksiksiz olarak doldurarak 18.02.2019 ile 22.02.2019 tarihinde, Çivril Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü Çarşı Mahallesi Uşak Caddesi No: 2 Çivril / Denizli adresine gelerek teslim edeceklerdir.

Belgelerini teslim etmeyen adaylar noter çekilişi ve sözlü sınava alınmayacaktır. İlan edilen işgücü talebi ile ilgili evrak teslim tarihi/yeri, noter huzurunda yapılacak kura çekiliş tarihi, sözlü sınav tarihi, sözlü sınav sonucu ve işgücü talebi ile ilgili tüm duyurular internet sitemizde (http://www.civril.bel.tr/) duyurular bölümünde yayımlanacaktır.

Kaynak: Yeşil Çivril Haber

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.