O İlçede 2 Büyük Etkinlik Var

O İlçede 2 Büyük Etkinlik Var

O İlçede 2 Büyük Etkinlik Var

A+A-

Denizli’nin festival ilçesi olan Çameli’nde 14- 15 Eylül’de 7. Çameli Kültür, Tarım, Alabalık ve Domates Festivali yapılacak. Hemen ardından da 16 Eylül’de Geleneksel Çameli 4. Hasan Şahin Yağlı Pehlivan Güreşleri düzenlenecek. Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Denizlilileri eylül ayında Çameli’ne davet etti.

Festivallerin ilçesi Çameli’nde Ağustos ayında 4 uluslar arası festival düzenlenmişti. Festivale doymayan ilçede eylül ayında da 2 büyük etkinliğe imza atacak. İlk olarak 7. Çameli Kültür, Tarım, Alabalık ve Domates Festivali yapılacak. 14- 15 Eylül’de düzenlenecek festival programı açısından da dikkat çekiyor. Bu festival 14 Eylül’de Mehteran Gösterisi, Kortej Yürüyüşüyle başlayacak. Ses yarışması ve ardından Hayri Dev konseri yapılacak.

Sevgi Petek ve Ramazan Çelik konserleri ilk gün progaramında yer alacak. İkinci gün olan 15 Eylül’de ise Elle Alabalık Tutma Yarışması, Tarım Paneli, En İyi Domates Yarışması Yetiştiriciliği, Hayati İnanç sohbeti, Tuğba Karakuş konseri, ödül töreni ve Murat Başaran konseri ile festival son bulacak.

Bu festivalin hemen ardında da 16 Eylül’de Geleneksel Çameli 4. Hasan Şahin Yağlı Pehlivan Güreşleri düzenlenecek. Güreşler İmamlar Mahallesi Sarayyıkığı Mevkiinde saat 10.00 itibariyle başlayacak.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.