O İlçede Bayram Mesaisi

O İlçede Bayram Mesaisi

O İlçede Bayram Mesaisi

A+A-

Acıpayam Belediyesi, Kurban Bayramı’nda hizmetlerin aralıksız devam etmesi için nöbetçi ekiplerle hizmet verecek.

 

Acıpayam Belediye Başkanlığı açıklamasına göre, özellikle bayram öncesinde vatandaşların daha rahat alışveriş yapabilmesi için, Acıpayam Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, çalışmalarını ve denetimlerini sıklaştırdı. Temizlik işlerinin aksamaması için Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin görevlerinin başında olacağı belirtildi.

 

Kurban Bayramı hazırlıklarına ilişkin değerlendirmede bulunan Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan yaptığı açıklamada, Acıpayam Belediyesi’nin tüm birimleriyle bayrama hazır olduğunu, vatandaşlarımızın Kurban Bayramı’nı güven ve huzur içinde geçirmeleri için gerekli tüm önlemlerin ve hazırlıkların tamamlandığını söyledi.

 

Şevkan,  “Hemşerilerimizin huzurlu bir bayram geçirmesi için ekiplerimiz şu anda 7/24 görevlerinin başında. Bayramda da aynı şekilde devam edecek. Zabıta, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz hem rutin çalışmalarını yapacak, hem de vatandaşlarımızdan gelen isteklere anında cevap verecek. Hizmetlerimiz her zaman olduğu gibi arife günü ve bayram boyunca kesintisiz devam edecek. Tüm hemşehrilerime hayırlı, huzurlu bayramlar diliyorum” dedi.

 

Ayrıca Veteriner hekimliği, Destek hizmetleri, Fen İşleri, Mali Hizmetler, Yazı İşleri, İnsan Kaynakları müdürlüklerine de vatandaşlar ihtiyaç duydukları anda ulaşabilecekler. Acıpayam Belediyesi Canlı Hayvan Pazarında da Veteriner hekimler kontrolünde vatandaşlar kurbanlıklarını kesebilecekler.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.