O İlçede Kaçak Silah Operasyonu

O İlçede Kaçak Silah Operasyonu

Denizli İl Jandarma Komutanlığı tarafından kaçakçılara bir darbe daha… 6 Temmuz’da gerçekleştirilen operasyon ile silah kaçakçılarına ağır bir darbe vuruldu.

A+A-

Denizli İl Jandarma Komutanlığı tarafından silah ve mühimmat kaçakçılığı ile alakalı sürdürülen faaliyetler çerçevesinde; kaçakçılık ve organize suçlar ile mücadele şube müdürlüğü birimleri 06 Temmuz 2018 tarihinde bir yaptı.

Aparta Baskın

Denizli İl Jandarma Komutanlığına bağlı olan ekipler tarafından gece geç saatlerde Pamukkale ilçesine bağlı Atalan mahallesinde zanlıların kaldıkları apartta gerçekleştirilmiş olan aramalar sonucunda;

1 tane adet kaleşnikof piyade tüfeği, 2 tane kaleşnikof piyade tüfeği şarjörü, 6 tane kaleşnikof piyade tüfeği fişeği, 1 tane 7.65 mm tabanca, on beş tane 7.65 mm tabanca fişeğinin ele geçirildiği ifade edildi.

Ele geçirilmiş olan silah ve mühimmatlara el konuldu ve adli makamlara sevk edilmiş olan 1 zanlı adli kontrol koşulu ile serbest kaldı.

Kaçak İçki Baskınında Suçüstü

Denizli İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından, Tavas ilçesi Kızılcabölük’de bir bağ evine baskın yapılmış ve burada kaçak içki üretildiğini tespit edilmişti. 1 Temmuz 2018 tarihinde bağ evine yapılan operasyon neticesinde de 6 zanlı suçüstü yakalanmışlardı. Yakalanmış olan bu zanlılardan 3 tanesi tutuklanarak Kocabaş Cezaevine gönderilmiş, kalan 3 zanlı ise adli denetim şartı ile serbest bırakılmıştı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.