O ilçede,Dalgalanan Türk Bayrağı Artık Yok!Nedeni...

O ilçede,Dalgalanan Türk Bayrağı Artık Yok!Nedeni...

AkisHaber’e telefon ve elektronik posta yoluyla ulaşan Beyağaçlı vatandaşlar, ilçe meydanındaki bayrağın 10 gün önce ilçe belediyesi tarafından indirildiğini ve bir daha göndere çekilmediği hakkında bilgi verdiler.

A+A-

Vatandaşlar, meydandaki boş direğin fotoğrafını çekerek AkisHaber'e ulaştırırken, konuyu belediyede çalışan bir yetkiliye sorduklarını ancak aldıkları cevabın yeterli ve inandırıcı olmadığını belirttiler.. Vatandaşlar, yetkililerin kendilerine, “Bayrak yıpranmasın diye indirdik yenisi 10 gün sonra takılacak” cevabı verdiklerini ancak böyle bir açıklamanın kendilerine inandırıcı gelmediğini savundular. Olaya tepki gösteren vatandaşlar, “Belediye istese hemen bayrak takabilir, böyle bir açıklama hiç inandırıcı değil.Koskoca belediyede yedek bayrak yok mudur? Biz Beyağaç halkı olarak bayrağımızın sürekli dalgalanmasını istiyoruz” dediler.Vatandaşların tekrar yaptığı görüşmede aldığı en son bilgi ise bayrağın nisanın 16'sında takılacak olması.

Vatandaşlarımız özellikle ''Belediyenin parası yoksa, vatandaş bayrak alacak ve biz vatandaş olarak bayrağımızın hiç bir zaman inmesini istemiyoruz.'' diye belirttiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.