O İsimle Anlaşılamadı

O İsimle Anlaşılamadı

Spor Toto 1. Lig'de şampiyonluk amaçları ile transfer sürecine devam eden Denizlispor, liste bulunan Giresunspor'un Yunan asıllı İsveçli orta saha oyuncusu Dimitriadis ile şimdilik anlaşamadı.

A+A-

Denizlispor, Karabükspor'dan Ferhat Görgülü'yü listeden çıkardı. Daha evvel iç transferde Kappel, dış transferdeyse listesinde olan Erhan Kartal, Recep Niyaz, Poepon, Boye gibi isimlerle anlaşamayan Denizlispor, arayışlarına devam ediyor. İç transferdeyse Burak Altıparmak’ın ve Cenk Güvenç’in de hala sözleşmelerini uzatmadıkları öğrenildi. Yönetimininse transfer listesine Brezilya Seri B takımı CRB’de oynayan 27 yaşındaki ofansif orta saha oyuncusu Leilson'u da aldığı ifade edildi.

Afyon Kampı Sürüyor

Bu arada Denizlispor ilk bölüm kampı için Afyon'u seçmişti. Horozlar’da teknik ekip kampa gidecek kadroya ellerindeki tüm futbolcuları götürdüler fakat istedikleri sayıya ulaşamadılar.

Denizlispor’da 16 kişiden meydana gelen kamp kadrosunun teknik ekibi memnun etmediği öğrenildi. Bunun yanında teknik ekibin yeşil siyahlı ekibin kurmaylarından transfer sürecini hızlandırmalarını talep ettiklerini ve çift kale maç yapacak kadar bile oyuncu olmamasından yakındıkları söylendi.

Ayrıca DenizlisporBaşkanı Mustafa Üstek'in tedavi amacı ile İstanbul iline gitmesi de tüm planları bozan bir durum oldu. Transfer süreci durma noktasına geldi. Ayrıca alınan bilgilere göre Yeşil siyahlı ekibin kurmayları çok yüksek seyreden piyasada, biraz sakinlik için ve fiyatların düşmesini de beklemekte. Denizlispor’un ileriki günlerde kaleci, stoper, sağ bek, orta saha ve forvet pozisyonlarına takviye yapacağı düşünülüyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.