O Kara Gün Unutulmasın

O Kara Gün Unutulmasın

15 Temmuz darbe girişiminin 2. yıl dönümü sebebi ile Çameli Kaymakamlığın himayesinde Çameli’de anma etkinlikleri yapılacak. Etkinlikler 11 Temmuz'da başlayacak ve 16 Temmuz Pazartesi Gecesi sonlanacak.

A+A-

Programın ile günü 11 Temmuz Çarşamba Günü  Çameli İlçesi Gürsu, Kirazlıyayla, Kalınkoz, Yaylapınar, Cumaalanı ve Kolak Mahallelerinde şehit aileleri ziyaret edilecek. 2. Gün yani 12 Temmuz Perşembe Günü saat 15.00’de Şehit Polis Memuru Servet Özdemir’in ailesine ziyaret yapılacak. 13 Temmuz Cuma Günü  Saat 10.00’da ise Çameli belediyesi Konferans Salonunda Yaz Kuran Kursu Öğrencileri’nce hazırlanmış olan anma programı yapılacak. 

14 Temmuz Cumartesi gününde Demokrasi nöbeti ve günün anlam ve önemi ile alakalı görsel yayınları sergilenecek ve 15 Temmuz Pazar Günü saat 09.30’da şehitlikler ziyaret edilecek. Saat 12.30’da Çameli Belediyesi Konferans Salonunda Kuran Kerim ve Okunan Hatmi şeriflerin duaları yapılacak. Saat 21.30’da Emniyet Amirliği Önünden Çameli Belediye Başkanlığı Hizmet Binası önüne kadar demokrasi yürüyüşü gerçekleştirilecek ve 21.30’da Başlangıcı Çameli Belediyesi Bahçesinden yapılan 16 Temmuz Pazartesi saat 21.00’de Çameli Belediyesi Önünde Demokrasi Nöbeti yle sonlanacak.

Şanlı Direniş

Başkan Arslan FETÖ’nün uluslararası destekli darbe girişimine karşı milletin şanlı direnişinin yıldönümü olan 15 Temmuz’un yaklaştığını 15 Temmuz’un yıl dönümünde o kara gecenin unutulmaması için programların yapılacağı, bu ülke için canını vermiş şehitlerin asla unutulmayacağını ve tüm halkın gerçekleştirilecek olan etkinliklere davet edildiğini belirtti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.