“O Ses Çameli” Yarışması sizi bekliyor

“O Ses Çameli” Yarışması sizi bekliyor

“O Ses Çameli” Yarışması sizi bekliyor

A+A-

Denizli’nin Çameli ilçesinde 14 Eylül’de başlayacak 7. Çameli Kültür, Tarım, Alabalık ve Domates Festivali’ kapsamında “O Ses Çameli” ses yarışması düzenlenecektir.

‘O Ses Çameli’ Ses Yarışmasında, yarışmaya katılanlar; halk müziği, sanat müziği, rock, pop caz, solo, metal tarzında şarkılar söylenebilecek. Çameli Belediyesi 7. Çameli Kültür, Tarım, Alabalık ve Domates Festivali’nde eğlence amaçlı ses yarışması düzenlenecek.

 

Ses Yarışması için her yaş grubundan tüm vatandaşlar başvurabilecek. Ses yarışması için müracaatlar Çameli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne şahsen yapılacak. Son başvuru 13 Eylül 2017 Çarşamba günü mesai bitimine kadar olacak.

 

‘O Ses Çameli’ Ses Yarışması 14 Eylül 2017 Perşembe günü saat 17.00’de festival alanında gerçekleştirilecek. Ödül töreni ise saat 21.45’de yapılacak.

 

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan; “Bizler yaptığımız sosyal, kültür ve sanat alanında halkımızın daha iyi imkanlar sunmak istiyoruz. Bu tür etkinliklerle  hem ilçemizde yaşayanların stres atmasını, eğlenmesini hem de yeni yetenekleri ortaya çıkarmayı amaçlıyoruz. Yetenekleri olduğuna inanan tüm halkımızı Ödüllü O Ses Çameli Yarışmasına katılmaya davet ediyorum" dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.